Fietsvakantie Brugge stad en strand - 5 dagen

Het gezellige Brugge is een stad die niet voor niets zeer beroemd is. In de middeleeuwen was Brugge een van de meest welvarende steden in Europa en nergens in België zijn zo veel overblijfselen uit de middeleeuwen als in Brugge. Wandelend door de kronkelende steegjes en langs de romantische reien waan je je ver terug in de tijd. In 2000 zette de UNESCO de gehele historische binnenstad van Brugge op de werelderfgoedlijst, en dat is niet zonder reden! Wij contracteerden een uitstekend 4 sterren hotel voor je, even buiten het centrum, waar je - heel relaxed na het fietsen - gratis van de sauna gebruik kunt maken. Combineer een bezoek aan deze fantastische stad met het ontdekken van de omgeving per fiets, en je zult nog lang napraten over deze bijzondere ervaring!

5-daagse fietsvakantie
Moeilijkheidsgraad
Afstand totaal: 235 km
Type fietsvakantie
Individuele fietsvakantie, Groepsreis, Standplaats fietsvakantie
Omgeving
België, grote steden, historische plekken
Vervoer
Eigen vervoer
€ 269,- Vanafprijs p.p.
5 dagen
Bekijk prijzen
aangeboden door TUI

Programma van dag tot dag

Dag 1: Aankomst
Je gaat op eigen gelegenheid naar Brugge. De afstand Utrecht – Brugge is ca. 235 km. Er is een gratis parkeerplaats voor je bij het hotel en je kunt (indien geboekt) je huurfiets in ontvangst nemen.

Dag 2 t/m 4:
Je krijgt 4 routes aangeboden: - Kastelen van Torhout waarbij je kennismaakt met het kasteel d’Aertrycke (in de volksmond ook kasteel de Maere genoemd) en het waterkasteel Wijnendale. De lengte van deze tocht is ca. 69 kilometer. - Bulskampsveld en kanaal Gent-Brugge. Het Bulskampveld is een groot natuurgebied met o.a. een neogotisch kasteel. Deze tocht is ca. 56 kilometer. - Lissewege en De Haan: Lissewege is een mooi bewaard gebleven polderdorp in West-Vlaanderen, niet ver van de kust, en bekend vanwege de vele gezellige eethuizen. Maar ook Blankenberge, Vlissegem en De Haan zijn vandaag een bezoek waard. De tocht is ca. 51 kilometer lang. - Rondrit naar Damme en Knokke: Je fietst via pittoreske weggetjes naar Damme en daarna richting de zee. In Heist, Duinbergen en Knokke kun je op de promenades volop genieten van de Noordzee en haar zandstranden. Via een polderlandschap met duinen, kreken en kanalen fiets je naar “het Zwin” reservaat en langs nog meer kanalen weer terug naar Brugge. De lengte van deze tocht is ca. 59 kilometer.

Dag 5: Vertrek
Na het ontbijt is het arrangement ten einde en ga je op eigen gelegenheid terug naar huis.

Reserveren

Bekijk de vertrekdata, prijzen en alle reisdetails van deze fietsvakantie.

Boek nu
Aangeboden door: