Fietsen vanuit Antwerpen

Al fietsend door de Belgische provincie Antwerpen wacht u de ene verrassing na de andere. Niet alleen de stad Antwerpen ligt op uw route maar ook bezoekt u Westmalle en Mechelen.

4-daagse fietsvakantie
Moeilijkheidsgraad 1 van 5
Totale afstand: 143 km
Type fietsvakantie
Individuele fietsvakantie, Standplaats fietsvakantie
Omgeving
België rivieren en meren, grote steden, historische plekken, natuur
Vervoer
Eigen vervoer
v.a. € 199
4 dagen
Prijzen en data
aangeboden door Oad

Programma van dag tot dag

Dag 1 - Naar Antwerpen
Op eigen gelegenheid reist u naar Antwerpen. Antwerpen is een prachtige stad aan de Schelde met een schitterende, historische binnenstad. U kunt een bijzondere wandeling maken over de Grote Markt of een bezoek brengen aan één van de vele musea. De stad is daarnaast ook bekend als Diamantstad aangezien de stad al meer dan vijf eeuwen het grootste diamantcentrum van de wereld is.

Dag 2 - Rondrit Provincie Antwerpen
Vanaf de stad Antwerpen worden er schitterende routes gemaakt door de provincie Antwerpen. De provincie beschikt over een eindeloos netwerk met in totaal 2850 kilometer fietspaden. De routes zijn goed aangegeven door middel van knooppunten en routenummers. U begint uw vakantie rustig met een route van ca. 30 kilometer. (ca. 30 km)

Dag 3 - Rondrit Westmalle
U maakt een prachtige tocht naar Westmalle. De route neemt u mee door bosrijke en landelijke gebieden. U geniet van de weilanden en akkers. In Malle kunt u een stop maken bij het kasteelpark De Renesse. In Westmalle is het zeker aan te raden om een bezoek te brengen aan de Abdij van Westmalle. In deze abdij wordt het beroemde trappistenbier gebrouwen. Voor de monniken die er wonen is dit hun manier om in het onderhoud te voorzien. (ca. 62 km)

Dag 4 - Antwerpen - Mechelen
Op uw laatste dag vertrekt u naar Mechelen. U rijdt langs de konkelende rivier Nete. Ook ziet u de Pallieterstad Lier. Lier is niet alleen historisch en charmant maar ook zeker romantisch en bougondisch. Bij terugkomst in Antwerpen komt er een einde aan uw fietsvakantie. (ca. 53 km)

Reserveren

Bekijk de vertrekdata, prijzen en alle reisdetails van deze fietsvakantie.

Boek nu
Bekijk deze reis bij: