5 dagen Fiets en boottour Antwerpen - Brugge

Tijdens de 5-daagse fiets- en boottour Antwerpen – Brugge wordt u meegenomen door het betoverende rivierenlandschap tussen deze twee Belgische steden. U heeft de mogelijkheid om de steden op uw gemak verkennen. Onderweg fietst u – met een eigen of gehuurde fiets (=inclusief) – door gezellige dorpjes, langs verschillende bezienswaardigheden en culinaire hoogtepunten. Neem ook zeker de tijd om af en toe te genieten van een kop koffie of een typisch Belgisch biertje in een authentiek café. De reis is begeleid, maar u kunt ook op uw eigen houtje fietsen als u dat wilt. Stap aan boord van de Magnifique (of een van de andere prachtige passagiersschepen), een schip in klassieke stijl. U verblijft in een comfortabele hut met eigen sanitair en airconditioning. Verken de historische parels en de prachtige natuur rond de rivieren van België tijdens deze 5-daagse tour!

5-daagse fietsvakantie
Moeilijkheidsgraad 1 van 5
Totale afstand: 108 km
Type fietsvakantie
Individuele fietsvakantie, Trektocht, Standplaats fietsvakantie
Omgeving
België, rivieren en meren, van dorp naar dorp, natuur
Vervoer
Eigen vervoer
v.a. € 609
5 dagen
Prijzen en data
aangeboden door Voordeeluitjes

Programma van dag tot dag

Dag 1: Antwerpen
In havenstad Antwerpen wordt u om 14.00 wordt u aan boord van het schip verwelkomd. ’s Middags is er tijd om een proefrondje met de fiets te maken en na het diner kunt u het prachtige oude stadscentrum bezoeken.

Dag 2: Antwerpen – Temse – St. Amands (34 km of 49 km)
U begint de dag met een fietstocht vanuit Antwerpen naar St. Amands, waar u de tweede nacht zult doorbrengen. Onderweg volgt u de schilderachtige rivier de Schelde.

Dag 3: St. Amands – Dendermonde | Dendermonde– Gent (52 km)
Vandaag meert het schip aan in de sfeervolle universiteitsstad Gent, waar u tevens overnach. ’s Avonds dineert u aan boord van een kleine rondvaartboot, terwijl u een rondleiding door de historische stad krijgt.

Dag 4: Gent – Brugge (22 km of 45 km)
Vanuit Gent vaart u door het prachtige Vlaamse landschap van West-Vlaanderen naar Brugge, ook wel omschreven als ‘het Venetië van het Noorden’. Geniet van de schoonheid van deze middeleeuwse stad, met zijn prachtige gotische gebouwen en historische bezienswaardigheden.

Dag 5: Brugge
Vandaag eindigt uw fiets- en boottour. Na het ontbijt, dat tot 9.30 uur genuttigd kan worden, neemt u afscheid en gaat u van boord in Brugge.

Reserveren

Bekijk de vertrekdata, prijzen en alle reisdetails van deze fietsvakantie.

Boek nu
Bekijk deze reis bij: