4 dagen Fiets en boottour Brugge - Antwerpen

Tijdens deze 4-daagse fiets- en boottour Brugge – Antwerpen wordt u meegenomen door het betoverende Vlaamse rivierenlandschap. U heeft de mogelijkheid om de steden op uw gemak verkennen. Onderweg fietst u - met een eigen of gehuurde fiets (=inclusief) - door gezellige dorpjes, langs verschillende bezienswaardigheden en culinaire hoogtepunten. Geniet tussendoor eens van een typisch Belgisch pintje in een authentiek café. De reis is begeleid, maar u kunt ook op uw eigen houtje fietsen als u dat wilt. Stap aan boord van de Magnifique (of een van de andere prachtige passagiersschepen), een comfortabel schip in klassieke stijl. U verblijft in een comfortabele hut met eigen sanitair en airconditioning. Verken de historische parels en de prachtige natuur rond de rivieren van België tijdens deze 4-daagse tour!

4-daagse fietsvakantie
Moeilijkheidsgraad 1 van 5
Totale afstand: 72 km
Type fietsvakantie
Individuele fietsvakantie, Trektocht, Standplaats fietsvakantie
Omgeving
België, rivieren en meren, van dorp naar dorp, natuur
Vervoer
Eigen vervoer
v.a. € 449
4 dagen
Prijzen en data
aangeboden door Voordeeluitjes

Programma van dag tot dag

Dag 1: Brugge (15 km) | Brugge - Gent    
Tussen 13.00 en 13.30 uur wordt u in de Brugse haven welkom geheten aan boord. Na een klein fietsrondje rondom Brugge, gaat uw vakantiedag varend richting Gent, de levendige stad met het historische centrum.

Dag 2: Gent - Dendermonde / St. Amands (40 km of 53 km)
Nadat u eventueel wat tijd doorbrengt in Gent, fietst u naar Dendermonde. Daarna gaat u met fiets óf schip verder naar St. Amands.  

Dag 3: St. Amands - Temse - Antwerpen (32 km of 49 km)
Op dag drie gaat de tour via de Temse-streek richting Antwerpen, de wereldhavenstad, diamantstad én tevens geboortestad van beroemde schilder Rubens.

Dag 4: Antwerpen
Vandaag eindigt uw fiets- en boottour. Na het ontbijt neemt u om 9:30 uur afscheid en gaat u van boord.

Reserveren

Bekijk de vertrekdata, prijzen en alle reisdetails van deze fietsvakantie.

Boek nu
Bekijk deze reis bij: