Fietsvakantie Maldegem bij Brugge - 4 dagen

De historische stad Brugge, ook wel Venetië van het Noorden genoemd behoort tot de meest populaire bestemmingen van België. De stad staat bekend om haar middeleeuwse gebouwen, sfeervolle pleinen en bijzondere kerkgebouwen. Onze uitvalsbasis Maldegem op ca. 15 km van Brugge ligt aan het fietsknooppuntennetwerk. U kunt hier prachtige fietstochten door het Vlaamse achterland tot aan de kust maken, net zolang als u zelf wilt.

4-daagse fietsvakantie
Moeilijkheidsgraad
Afstand totaal: 155 km
Type fietsvakantie
Individuele fietsvakantie, Standplaats fietsvakantie
Omgeving
België, natuur
Vervoer
Eigen vervoer
€ 235,- Vanafprijs p.p.
4 dagen
Bekijk prijzen
aangeboden door Fitál

Programma van dag tot dag

MEALANDROUTE (52 km)
Een ideale fietsroute om het grenslandschap tussen Damme, Sluis, Aardenburg en Maldegem te verkennen. Vroeger vormde dit gebied een uitgestrekt moeras of “moorland” waaraan de 13de eeuwse dichter Jacob van Maerlant zijn naam ontleende.

DRONGENGOED ROUTE(56 km)
Een heerlijke fietstocht door de 3 Meetjeslandse bossen: Het Leen, het Keigatbos en het Drongengoed. Het Drongengoed is het grootste aaneengesloten bosgebied van Oost-Vlaanderen. U ontdekt het domein Het Leen en de Pietendreismolen in Knesselare. Neem een pauze in een van de de dorpen Knesselare, Ursel of Kleit.

KREKENSPREIENTOCHT(45 km)
Een thematische fietstocht langs de kreken van het noordelijke Meetjesland. Deze tocht gaat langs de natuurgebieden de Kussende Kreek, Molenkreek en het domein de Boerenkreek.

Reserveren

Bekijk de vertrekdata, prijzen en alle reisdetails van deze fietsvakantie.

Boek nu
Aangeboden door: