Allgäuer en Tiroler Fietsarena

Daar waar de glooiende Zuid-Duitse Allgäu naadloos aansluit op het Tiroler Alpenlandschap ligt het gezellige Pfronten. Als centrum van de mooiste fietspaden en routes die dan weer door Oostenrijkse en dan weer door Duitse dalen slingeren. Eigenlijk hebt u het hier zelf voor het zeggen. Óf rustig fietsen door de prachtigste dalen, óf u zet een tandje bij voor een sportievere fietsroute met zo hier en daar een klimmetje. De Nederlandse hotelier geeft u graag tips over de routes. Die extra aandacht maakt de Allgäuer en Tiroler fietsarena nu zo bijzonder!

8-daagse fietsvakantie
Moeilijkheidsgraad 2 van 5
Totale afstand: 265 km
v.a. € 295
8 dagen
Prijzen en data
aangeboden door Fitál
Lees meer

Programma van dag tot dag

1E VAKANTIEDAG Pfronten – Reutte (48 km) (recreatieve route)
Na een kleine ontdekkingsronde door Pfronten fietst u om er even in te komen een ontspannen route naar het gezellige Reutte. Terug over Lechaschau over een prachtige sluipweg door het Auwald en de glooiende heuvels van het Ranzental.

2E VAKANTIEDAG Tannheimertal – Pfronten (46 km) (recreatieve route)
De hotelier brengt u weg voor een prachtige fietstocht. Langzaam bergafwaarts door het prachtige Tannheimertal en het smalle Achtal.

3E VAKANTIEDAG Pfronten - Forggensee (60 km) (recreatieve route)
Via Füssen, rondom de Forggensee. Het decor van deze fietsroute wordt gevormd door het imposante kasteel Neuschwanstein.

4E VAKANTIEDAG Pfronten - Hopfensee – Weissensee (51 km) (recreatieve route)
Vandaag rijdt u langs de ruïnes van Eisenberg en door de Allgäuer Riviera. Om vervolgens langs typische Allgáuer boerderijen de schilderachtige Weissensee te ontdekken.
fietsers met achtergrond bergen

5E VAKANTIEDAG Reutte – Pfronten (52 km) (recreatieve route)
Met de shuttleservice van het hotel naar Reutte Afwisselend links en rechts van de rivier de Lech, fietst u een prachtige etappe door het Lechdal.

6E VAKANTIEDAG Pfronten - Königschlösser (58 km) (recreatieve route)
We kiezen voor de rustige en mooie route over nog onbetreden toeristische paden langs de beroemde Königschlösser. Via de Bannwaldsee en Füssen keren we terug naar Pfronten.

Reserveren

Bekijk de vertrekdata, prijzen en alle reisdetails van deze fietsvakantie.

Boek nu
Bekijk deze reis bij: