Saarobermoezel - fietreis langs 3 rivieren

Dat je helemaal niet ver moet reizen om mooie dingen te zien, wordt met deze fietsreis langs drie prachtige Duitse rivieren bewezen. Eigenlijk ligt deze bestemming een beetje voor de hand want het is algemeen bekend hoe mooi de Duitse valleien zijn en hoe fantastisch het is om er langs het water te fietsen. Hier krijg je drie rivieren in één programma en de routes die wij je voorstellen bezorgen je vijf dagen lang onvervalst genot. Na elke fietstocht zit je op één van de vele terrasjes in Saarburg en laat je jezelf verwennen met een moezelwijntje, een mooie afsluiter van een fantastische fietsdag!

6-daagse fietsvakantie
Moeilijkheidsgraad 1 van 5
Totale afstand: 370 km
Type fietsvakantie
Individuele fietsvakantie, Standplaats fietsvakantie
Omgeving
Duitsland, Moezel rivieren en meren
Vervoer
Eigen vervoer
v.a. € 305
6 dagen
Prijzen en data
aangeboden door TUI

Programma van dag tot dag

Dag 1: Aankomst
Je gaat op eigen gelegenheid naar Saarburg. De afstand Utrecht - Saarburg is ca. 370 km. Er is een parkeerplaats voor je bij het hotel en je kunt (indien geboekt) je huurfiets bij de verhuurder gaan ophalen.

Dag 2 t/m 4:
Je krijgt 4 routes aangeboden - Een tocht langs de Saar door de idyllische en rustige meander van de Saarschleife. Tijdens deze tocht is het mogelijk de befaamde porseleinfabriek van Villeroy & Boch in Mettlach te bezoeken. - De volgende dag neem je de kabelbaan (fietsen kun je meenemen) naar de Moezelvallei. Je maakt kennis met de Moezelwijngaarden en komt via het lieflijke Konzer Tälchen weer in Saarburg. - Bij de volgende tocht verlaat je de Moezel bij Wasserbillig en volg je de Sauer in de richting van het bekende Luxemburgse plaatsje Echternach. - De afsluitende rit verloopt langs de oevers van de Moezel en gaat naar Trier, de oudste stad van Duitsland met haar vele overblijfselen uit de Romeinse tijd, waarvan de Porta Nigra wel de bekendste is.

Dag 5: Terugreis
Na het ontbijt is het arrangement ten einde en ga je op eigen gelegenheid terug naar huis.

Reserveren

Bekijk de vertrekdata, prijzen en alle reisdetails van deze fietsvakantie.

Boek nu
Bekijk deze reis bij: