Standplaatsreis Rüdesheim

Onze uitvalsbasis, Rüdesheim, ligt ongeveer halverwege de loop van de Rijn. Het stadje bruist van de gezelligheid en natuurlijk moet je even gezellig door de beroemde “Drosselgasse” slenteren. De vakwerkhuizen, de wijnlokalen en natuurlijk niet te vergeten de Rijnpromenade zullen je zeker bevallen. Je gaat je de komende dagen zeker niet vervelen.

5-daagse fietsvakantie
Moeilijkheidsgraad 1 van 5
Totale afstand: 115 km
Type fietsvakantie
Individuele fietsvakantie, Standplaats fietsvakantie
Omgeving
Duitsland Rijn van dorp naar dorp
Vervoer
Eigen vervoer
v.a. € 300
5 dagen
Prijzen en data
aangeboden door TUI

Programma van dag tot dag

Dag 1: Aankomst
Je gaat op eigen gelegenheid naar Rüdesheim. De afstand Utrecht - Rüdesheim is ca. 415 km. Je wordt verwelkomt met een welkomstdrankje waarna we je adviseren Rüdesheim nader te gaan ontdekken.

Dag 2: Rondrit naar de Lorelei (31 km)
Je fietst langs de machtige Rijn en langs vele burchten. Bezoek in ieder geval het schilderachtige stadje Bacharach. Veel van de vakwerkhuizen zijn meer dan 500 jaar oud! Vanaf St.Goar terug per veerboot naar Rüdesheim

Dag 3: Rondrit Bad Münster (53 km)
Vandaag fiets je vooral langs de Nahe, een zijrivier van de Rijn. Je fietst langs Bingen, Bretzenheim, Bad Kreutznach en vervolgens door het kuurpark van Bad Münster am Stein.

Dag 4: Rondrit naar Klooster Eberbach (32 km)
Je blijft vandaag aan de rechteroever en kunt de meest vermaarde wijngaarden ter wereld bezoeken. Ook staat een bezoek aan het 12e eeuwse klooster Eberbach op het programma.

Dag 5: Terugreis
Na het ontbijt is het arrangement ten einde en ga je op eigen gelegenheid weer naar huis.

Reserveren

Bekijk de vertrekdata, prijzen en alle reisdetails van deze fietsvakantie.

Boek nu
Bekijk deze reis bij: