Fietsvakantie Elfstedenarrangement voor racefietsers - 3 dagen

3-Daagse all-in full-service fietsreis langs de Friese Elfsteden, van hotel naar hotel, inclusief bagageservice en snelle pechhulp. Twee fietsdagen. Lengte bewegwijzerde Elfstedenroute: 254 km. Afstand per dag: 100-140 km. Prijs per persoon bij 2 personen op een kamer. Toeslag 1 persoon op een kamer 50%.

3-daagse fietsvakantie
Moeilijkheidsgraad
Afstand totaal: 254 km
Type fietsvakantie
Individuele fietsvakantie, Van hotel naar hotel, Rondreis
Omgeving
Nederland, Elfstedentocht, Friesland rivieren en meren, kust, historische plekken, van dorp naar dorp
Vervoer
Eigen vervoer
€ 340,- Vanafprijs p.p.
3 dagen
Bekijk prijzen
aangeboden door Smile

Programma van dag tot dag

De Elfstedentocht van dag tot dag
U krijgt na boeking op u persoonlijk afgestemde reisinformatie per dag. In ieder geval wordt u de eerste dag in de namiddag verwacht bij uw starthotel (ook het finishhotel) waar u, als u met de auto komt, uw auto gedurende uw fietsvakantie parkeert.

Na het inchecken (tussen 15.00 en 19.00 uur) en het betrekken van uw kamer(s) geniet u in het restaurant van uw eerste avonddiner. Goed uitgerust en geïnformeerd begint u de volgende dag aan uw eerste fietsdag aan de hand van uw persoonlijke reisprogramma. Op basis hiervan kunt u thuis al een keuze maken uit de te bezoeken bezienswaardigheden en landschappelijke attracties. Deze vindt u in de dikke reisgids en op de Elfsteden routekaart die u na boeking ontvangt.

Op de laatste dag fietst u weer naar het hotel waar u de tocht bent begonnen, het starthotel, waar uw auto staat. Als uw bagage is bezorgd door de chauffeur van Friesland Holland (tussen 09.00 en 18.00 uur) kunt u naar huis. Dit betekent tevens het einde van het arrangement, maar als u nog niet huiswaarts wilt keren, kunt u (van tevoren) een extra nacht boeken.

Reserveren

Bekijk de vertrekdata, prijzen en alle reisdetails van deze fietsvakantie.

Boek nu
Aangeboden door: