Fietsvakantie Het oude Drenthe - 4 dagen

Op fietsvakantie in eigen land? Kies voor de fietsvakantie Het oude Drenthe, en ontdek gedurende vier of zeven dagen de mooiste én meest historische plekjes van deze fietsprovincie bij uitstek! Van prachtige heidevelden en jeneverbesstruwelen tot historische boerderijen en de Drentse veengeschiedenis: deze vakantie staat garant voor een aantal schitterende tochten, met een telkens wisselend decor. U fietst van hotel naar hotel, via mooi uitgestippelde routes, terwijl uw bagage steeds nagebracht wordt. Na uw reservering wordt contact met u opgenomen over de definitieve hotels en de volgorde van de fietstochten.

4-daagse fietsvakantie
Moeilijkheidsgraad
Type fietsvakantie
Individuele fietsvakantie, Van hotel naar hotel, Rondreis
Omgeving
Nederland, rivieren en meren, historische plekken, van dorp naar dorp, natuur
Vervoer
Eigen vervoer
€ 236,- Vanafprijs p.p.
4 dagen
Bekijk prijzen
aangeboden door Voordeeluitjes

Programma van dag tot dag

Dag 1: Anloo/Anderen
U komt aan in Anloo of Anderen, voor de eerste overnachting van uw fietsvakantie.  

Dag 2: Anloo/Anderen - Odoorn (57 km)
Tijdens de eerste fietstocht, richting Odoorn, komt u onder meer langs de heide van het Balloërveld, het Boomkroonpad, het Hunebedcentrum in Borger en de schaapskooi van Exloo. U overnacht in Odoorn.

Dag 3: Odoorn - Aalden (59 km)
Vandaag trapt u onder meer langs het Veenpark in Barger- Compascuum, een natuurlijk hoogveengebied, het Ermerstrand en het Klenckerveld. Stapt u nog even af in een leuk historisch dorpje of bij Wildlands Adventure Zoo Emmen?

Dag 4: Aalden – Anloo/Anderen (60 km)
Via museumdorp Orvelte en de prachtige staatsbossen van Schoonloo fietst u terug naar het startpunt van uw fietsvakantie, die vandaag ten einde komt.
 

Reserveren

Bekijk de vertrekdata, prijzen en alle reisdetails van deze fietsvakantie.

Boek nu
Aangeboden door: