Fietsvakantie IJssel - Hanzesteden - Achterhoek - 4 dagen

Tijdens de fietsvakantie IJssel - Hanzesteden - Achterhoek ontdekt u de schoonheid van deze oostelijke regio’s! Historische Hanzesteden als Deventer en Zutphen, het kleinste stadje Bronkhorst, de kastelen van Vorden en de IJssel met zijn uiterwaarden zijn slechts enkele bezienswaardigheden die u gaat bezoeken. Gedurende deze 4- of 5-daagse fietsvakantie volgt u de mooiste routes op uw eigen gemak en komt u ’s avonds heerlijk tot rust in een bed and breakfast. U fietst van de ene naar de andere bed and breakfast, terwijl uw bagage steeds nagebracht wordt. Afhankelijk van de hoeveelheid dagen die u fietst, overnacht u in twee, drie of vier bed and breakfasts in de regio. Omdat u logeert in kleinschalige accommodaties, wordt de volgorde van onderstaande dagprogramma’s afgestemd op de beschikbaarheid van de accommodaties.

4-daagse fietsvakantie
Moeilijkheidsgraad
Afstand totaal: 150 km
Type fietsvakantie
Individuele fietsvakantie, Van hotel naar hotel, Rondreis Hanzesteden
Omgeving
Nederland, IJssel, IJsselmeer rivieren en meren, grote steden, historische plekken, van dorp naar dorp, natuur
Vervoer
Eigen vervoer
€ 212,- Vanafprijs p.p.
4 dagen
Bekijk prijzen
aangeboden door Voordeeluitjes

Programma van dag tot dag

Dag 1
U komt vandaag aan bij uw eerste gastvrije bed and breakfast in de omgeving van Laren (Gelderland). U kunt de regio alvast verkennen met een fietstochtje van 20 kilometer.

Dag 2
Na het ontbijt fietst u vanuit Laren naar Hanzestad Deventer en bewondert u de oude binnenstad met de vele historische gebouwen.

Dag 3
U fietst over de IJsseldijk naar Zutphen. Via het kleinste stadje Bronkhorst, fietst u door naar Vorden. Onderweg passeert u enkele van de acht kastelen die Vorden rijk is.

Dag 4
Op deze laatste dag fietst u, door uitgestrekte bossen en landgoederen, terug naar Laren. Onderweg heeft u de mogelijkheid Museum MORE in Gorssel te bezoeken.

Reserveren

Bekijk de vertrekdata, prijzen en alle reisdetails van deze fietsvakantie.

Boek nu
Aangeboden door