Fietsvakantie IJssel - Hanzesteden - Achterhoek - 4 dagen

Tijdens de fietsvakantie IJssel - Hanzesteden - Achterhoek ontdekt u de schoonheid van deze oostelijke regio’s! Historische Hanzesteden als Deventer en Zutphen, het kleinste stadje Bronkhorst, de kastelen van Vorden en de IJssel met zijn uiterwaarden zijn slechts enkele bezienswaardigheden die u gaat bezoeken. Gedurende deze 4- of 5-daagse fietsvakantie volgt u de mooiste routes op uw eigen gemak en komt u ’s avonds heerlijk tot rust in een bed and breakfast. U fietst van de ene naar de andere bed and breakfast, terwijl uw bagage steeds nagebracht wordt. Afhankelijk van de hoeveelheid dagen die u fietst, overnacht u in twee, drie of vier bed and breakfasts in de regio. Omdat u logeert in kleinschalige accommodaties, wordt de volgorde van onderstaande dagprogramma’s afgestemd op de beschikbaarheid van de accommodaties.

4-daagse fietsvakantie
Moeilijkheidsgraad
Afstand totaal: 150 km
Type fietsvakantie
Individuele fietsvakantie, Van hotel naar hotel, Rondreis
Omgeving
Nederland, IJsselmeer rivieren en meren, grote steden, historische plekken, van dorp naar dorp, natuur
Vervoer
Eigen vervoer
€ 208,- Vanafprijs p.p.
4 dagen
Bekijk prijzen
aangeboden door Voordeeluitjes

Programma van dag tot dag

Dag 1
U komt vandaag aan bij uw eerste gastvrije bed and breakfast in de omgeving van Laren (Gelderland). U kunt de regio alvast verkennen met een fietstochtje van 20 kilometer.

Dag 2
Na het ontbijt fietst u vanuit Laren naar Hanzestad Deventer en bewondert u de oude binnenstad met de vele historische gebouwen.

Dag 3
U fietst over de IJsseldijk naar Zutphen. Via het kleinste stadje Bronkhorst, fietst u door naar Vorden. Onderweg passeert u enkele van de acht kastelen die Vorden rijk is.

Dag 4
Op deze laatste dag fietst u, door uitgestrekte bossen en landgoederen, terug naar Laren. Onderweg heeft u de mogelijkheid Museum MORE in Gorssel te bezoeken.

Reserveren

Bekijk de vertrekdata, prijzen en alle reisdetails van deze fietsvakantie.

Boek nu
Aangeboden door: