5-Daagse standplaatsreis Dwingeloo

En niet alleen krijgt rust de ruimte, er is ook ruimte voor rust! Drenthe is onze natuurprovincie bij uitstek. Met haar uitgestrekte bos- en heidegebieden, vennen en duinen is de natuur nooit ver weg. Er ligt meer dan 1000 kilometer aan fietspaden en die voeren langs de mooiste plekken zoals de hunebedden, die ouder zijn dan de piramides in Egypte! Ons hotel ligt in het pittoreske en gastvrije Dwingeloo, een perfecte locatie voor een ontspannen fietsvakantie. In de lounge kijkt u uit op het markante dorpsplein. Dit is het startpunt voor tochten door de nationale parken zoals het Dwingelderveld en het Drents Friese Woud en door watergebieden zoals de Beulakerwijde en de Belterwijde.

5-daagse fietsvakantie
Moeilijkheidsgraad 1 van 5
Totale afstand: 125 km
Type fietsvakantie
Individuele fietsvakantie, Standplaats fietsvakantie
Omgeving
Nederland natuur
Vervoer
Eigen vervoer
v.a. € 300
5 dagen
Prijzen en data
aangeboden door TUI

Programma van dag tot dag

Dag 1: Aankomst
Je gaat op eigen gelegenheid naar Dwingeloo waar we een kamer voor je reserveren in een gezellig en familiehotel, dat is gevestigd in twee historische panden. De afstand Utrecht - Dwingeloo is ca. 135 km.

Dag 2 t/m 4: 2e dag t/m 4e dag
Dankzij de enorme hoeveelheid goed bewegwijzerde fietspaden kun je diverse korte en lange routes aan elkaar koppelen en zo voor jezelf een echte maatwerk fietsvakantie samenstellen. Daarnaast stellen wij je 4 “voorgeprogrammeerde” routes voor. De lengtes van deze routes variëren van 41 tot 66 kilometer zodat je zelf al naar gelang je stemming of het weer kunt besluiten er een lange of korte dag van te maken. De routes voeren je uiteraard langs de mooiste natuurgebieden en plaatsen in de omgeving waaronder Giethoorn, het Venetië van het noorden.

Dag 5: Terugreis
Na het ontbijt is het arrangement ten einde en ga je op eigen gelegenheid terug naar huis.

Reserveren

Bekijk de vertrekdata, prijzen en alle reisdetails van deze fietsvakantie.

Boek nu
Bekijk deze reis bij: