De Wieden en Weerribben; waterrijk natuurgebied.

De Weerribben vormt samen met De Wieden het Nationaal Park Weerribben-Wieden, één van de belangrijkste moerasgebieden van Europa. Fietsen door dit landschap is als een reis langs een schitterend mooi middeleeuws Hollands schilderij. Niet zo lang geleden is dit laagveenmoeras uitgeroepen tot de mooiste plek van Nederland. je kunt er fietsen, varen of genieten van een kanotocht tussen de rietkragen en geheimzinnige moerasbossen.

8-daagse fietsvakantie
Moeilijkheidsgraad 2 van 5
Totale afstand: 240 km
Type fietsvakantie
Individuele fietsvakantie, Trektocht, Van hotel naar hotel, Fietsvakantie gezin
Omgeving
Nederland, Friesland historische plekken, van dorp naar dorp, natuur
Vervoer
Eigen vervoer
v.a. € 135
8 dagen
Prijzen en data
aangeboden door Fiets-fun

Programma van dag tot dag

  • U fietst van camping naar camping en verblijft in 4 of 6 persoons tenten. De sportieve en comfortabele tenten hebben wij vooraf al voor u opgezet. Ze zijn onder meer voorzien van veldbedden met selfinflating matjes, een 3 pits kooktoestel, keukengerei, een koelbox, een koelkast, elektriciteit en een tafel en stoelen. Deze trektocht kan in de zomer als een 8- of 15 daags fiets-kampeer arrangement geboekt worden.
  • Tijdens het 8-daagse fietsarrangement verblijft u telkens 2 of 3 nachten op de drie verschillende campings.
    Tijdens het 15-daags kampeerarrangement hebt u lekker de tijd om leuke dingen te doen want u verblijft voor langere tijd, vier en soms vijf dagen, op elk van de drie campings.
  • De eerste fietsdag van camping 1 naar 2 is op zondag. Op dinsdag fietst u naar de 3e camping en op donderdag fietst u terug naar de camping waar u bent begonnen. Vanuit iedere camping zijn er tevens nog 1, 2 of 3 rondroutes gemaakt waar u gebruik van kunt maken.
  • Een fietsvakantie in Nederland reserveren en daarna een tent huren op één van de campings is natuurlijk ook mogelijk. Meer informatie omtrent kamperen in Nederland vindt u bij: tent huren.

Reserveren

Bekijk de vertrekdata, prijzen en alle reisdetails van deze fietsvakantie.

Boek nu
Bekijk deze reis bij: