Fietsvakantie het landschap van Van Gogh - 5 dagen

Ontdek de rijke natuur en cultuur van Brabant en de vele plekken die aan Vincent van Gogh doen denken. De prachtige fietsroutes leiden u door heidevelden, uitgestrekte bossen en langs mooie stuifzandgebieden.

5-daagse fietsvakantie
Moeilijkheidsgraad
Afstand totaal: 225 km
Type fietsvakantie
Individuele fietsvakantie, Van hotel naar hotel, Rondreis
Omgeving
Nederland, historische plekken, van dorp naar dorp, natuur
Vervoer
Eigen vervoer
€ 349,- Vanafprijs p.p.
5 dagen
Bekijk prijzen
aangeboden door Oad

Programma van dag tot dag

Dag 1

Naar Eindhoven
Na aankomst in Eindhoven kunt u genieten van deze innovatieve stad, van oudsher bekend om Philips en DAF.

Dag 2

Omgeving Eindhoven
Vandaag fietst u een mooie route ten oosten van Eindhoven, maar allereerst naar Aalst met het omringende bosgebied met daarin als blikvanger het Meeuwven. Via het prachtige natuurgebied de Groote Heide fietst u naar de Strabrechtse Heide & Beuven. Dit natura 2000 gebied is het grootste aaneengesloten open heidegebied van Brabant. Langs het Eindhovens kanaal fietst u vervolgens terug naar Eindhoven. (ca. 50 km)

Dag 3

Eindhoven - Den Bosch
In Brabant zijn veel plekken te vinden die aan Vincent van Gogh herinneren en vandaag treedt u in zijn voetsporen. Allereerst fietst u over het beroemde Van Gogh-Roosegaarde fietspad richting Nuenen. Onderweg komt u langs de Watermolen van Opwetten. Nergens anders bevinden zich zoveel gebouwen, beelden en landschappen die een directe relatie hebben met Van Gogh als in Nuenen. In Museum Vincentre leert u meer over de bekende schilder en zijn familie. Via de natuurgebieden Sonse Heide, De Scheeken en Landgoed Venrode komt u aan in het gezellige Den Bosch met z’n prachtige kathedraal. (ca. 58 km)

Dag 4

Omgeving Den Bosch
U fietst door Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen met bos, heide en vooral veel zand. Het is één van de grootste stuifzandgebieden van West-Europa. U bezoekt het vestingstadje Heusden met schilderachtige straatjes en gevels. Boven op de vestingwallen heeft een mooi uitzicht over het omringende landschap en de Bergsche Maas. Langs de Maas fietst u weer terug naar Den Bosch. (ca. 58 km)

Dag 5

Den Bosch - Eindhoven
Een heerlijke fietstocht terug naar Eindhoven. Via de Vughtse Heide en landschapspark Sparrendaal bereikt u de uitgestrekte natuurgebieden Kampina en de Oirschotse Heide met afwisselend landschappen waaronder grote heide- en stuifzandgebieden. (ca. 59 km)

Reserveren

Bekijk de vertrekdata, prijzen en alle reisdetails van deze fietsvakantie.

Boek nu
Aangeboden door: