Fietsen in Twente - een sportief avontuur

Fietsend door de karakteristieke dorpen lijkt de tijd even stil te staan. Onderweg komt u langs watermolens, het landgoed Twickel bij Delden en de vier kastelen rondom Diepenheim. Waan u in vroegere tijden door één van hen te bezoeken. Een fraaie en verrassende streek met gezellige plaatsen en een gemoedelijke bevolking.

8-daagse fietsvakantie
Moeilijkheidsgraad 1 van 5
Totale afstand: 95 km
Type fietsvakantie
Individuele fietsvakantie, Trektocht, Van hotel naar hotel
Omgeving
Nederland, natuur
Vervoer
Eigen vervoer
v.a. € 135
8 dagen
Prijzen en data
aangeboden door Fiets-fun

Programma van dag tot dag

  • U fietst van camping naar camping en verblijft in 4 of 6 persoons tenten. De sportieve en comfortabele tenten hebben wij vooraf al voor u opgezet. Ze zijn onder meer voorzien van veldbedden met selfinflating matjes, een 3 pits kooktoestel, keukengerei, een koelbox, een koelkast, elektriciteit en een tafel en stoelen. Deze trektocht kan in de zomer als een 8- of 15 daags fiets-kampeer arrangement geboekt worden.
  • Tijdens het 8-daagse fietsarrangement verblijft u telkens 2 of 3 nachten op de drie verschillende campings.
  • Tijdens het 15-daags kampeerarrangement hebt u lekker de tijd om leuke dingen te doen want u verblijft voor langere tijd, vier en soms vijf dagen, op elk van de drie campings.
  • De eerste fietsdag van camping 1 naar 2 is op maandag. Op woensdag fietst u naar de 3e camping en op vrijdag fietst u terug naar de camping waar u bent begonnen.Vanuit iedere camping zijn er tevens nog 1, 2 of 3 rondroutes gemaakt waar u gebruik van kunt maken.

Reserveren

Bekijk de vertrekdata, prijzen en alle reisdetails van deze fietsvakantie.

Boek nu
Bekijk deze reis bij: