Fietsvakantie het Vechtdal, Bentheim en Twente - 7 dagen

Een prachtige fietsvakantie door schitterende natuurgebieden met een grote rijkdom aan cultuur en ontspanning. Verken per fiets de schitterende regio’s in Oost-Nederland en de Duitse grensstreek.

7-daagse fietsvakantie
Moeilijkheidsgraad
Afstand totaal: 318 km
Type fietsvakantie
Individuele fietsvakantie, Van hotel naar hotel, Rondreis
Omgeving
Duitsland, historische plekken, van dorp naar dorp, natuur
Vervoer
Eigen vervoer
€ 629,- Vanafprijs p.p.
7 dagen
Bekijk prijzen
aangeboden door Oad

Programma van dag tot dag

Dag 1

Naar Schüttorf
U reist u naar uw hotel in Schüttorf, net over de grens in Duitsland.

Dag 2

Schüttorf - Hertme
Na uw verblijf in Schüttorf fietst u naar Twente en trotseert u enkele heuvels zoals de Paasberg en de Tankenberg. Via Oldenzaal rijdt u naar Weerselo waar u een stop kunt plannen bij Het Stift. Dit voormalige Benedictijnerklooster uit de 12e eeuw is een beschermd dorpsgezicht. De route eindigt in Hertme. (ca. 50 km)

Dag 3

Rondrit Hermte
De omgeving van Hertme is zeker de moeite waard en u rijdt naar Delden en Borne. In Delden bezoekt u het landgoed Twickel met de prachtige tuinen. Ook komt u in OudBorne waar u in het Bussemakerhuis alles te weten kunt komen over de Twentse textielgeschiedenis. (ca. 50 km)

Dag 4

Hermte - Ommen
Vanaf Hertme fietst u naar Ommen. U fietst door prachtige natuurgebieden zoals de Regge en de Sallandse Heuvelrug. (ca. 55 - 65 km)

Dag 5

Ommen - Uelsen
Via het Vechtdal rijdt u naar Hardenberg en steekt u de grens over naar Duitsland. Het Vechtdal is een bijzonder natuurgebied met heidevelden, zandverstuivingen en donkere bossen. Uw eindpunt is Uelsen gelegen net over de Duitse grens. (ca. 58 km)

Dag 6

Uelsen - de Lutte
Vanaf Uelsen rijdt u terug naar Nederland en komt u in het glooiende landschap van het Springendal. Een aanrader vandaag is een bezoek aan Ootmarsum, een pittoresk kunststadje. (ca. 50 km)

Dag 7

De lutte - Schüttorf
In de omgeving van de Lutte ligt het natuurgebied Lutterzand. In dit gebied komt u zandverstuivingen en heidevelden tegen. Wederom steekt u de grens over en rijdt naar het hoogveengebied Gilderhauser Venn. Via Bad Bentheim komt u aan in Schüttorf. Een perfect einde van uw schitterende vakantie. (ca. 45 km)

Reserveren

Bekijk de vertrekdata, prijzen en alle reisdetails van deze fietsvakantie.

Boek nu
Aangeboden door: