10 dagen Fietsbusvakantie Karinthië, hotel Kreinerhof

Veel zon, gezellige terrassen en een prachtige zomer van de eerste lentedag tot ver in de herfst. Karinthië is eindeloos fietsen in een heerlijk klimaat tussen machtige bergen, rond beroemde meren, de Drau en het riviertje de Möll. Geniet van de gezellige dorpjes getooid met ontelbare bloemen en de trotse burchten op de hellingen. Karinthië is ontspannen genieten en dat vanuit 1 hotel!

10-daagse fietsvakantie
Moeilijkheidsgraad 2 van 5
Totale afstand: 245 km
Type fietsvakantie
Trektocht, Van hotel naar hotel, Groepsreis, Fietsvakantie met rustdag
Omgeving
Oostenrijk Karinthië rivieren en meren, bergen, natuur
Vervoer
Bus
v.a. € 725
10 dagen
Prijzen en data
aangeboden door Fitál

Programma van dag tot dag

MAANDAG Heenreis
Met de comfortabel fietsbus rijdt u naar Zuid-Duitsland voor diner en overnachting

DINSDAG Greifenburg - Möllbrücke 27 km
Door Tirol met de fietsbus naar Karinthië voor uw eerste fietstocht. Vanaf Greifenburg fietst u langs de Drau,ontspannen de reis uit de benen, op weg naar uw hotel in Möllbrücke.

WOENSDAG Möllbrücke - Gummern 47 km
Na het ontbijt stapt u op de fiets, omringd door machtige bergen fietst u naar Spittal. Hier kunt u o.a. het beroemde renaissance Schloss Porcia bezoeken. De fietsbus brengt u terug naar uw hotel.

DONDERDAG Millstättersee 28/55 km
De fietsbus brengt u naar Seeboden gelegen aan de Mïlstättersee. Langs het meer met schitterende vergezichten fietst u via Millstatt naar Döbriach. U heeft hier de mogelijkheid om te relaxen,
u kunt bijvoorbeeld picknicken met uw voeten in het meer of een stukje te varen met uw fiets aan boord. Gaat u terug met de fietsbus of fietst u na een heerlijke dag terug naar uw hotel?

VRIJDAG Neu Toblach - Lienz 50 km
Vanaf de voet van de Italiaanse Dolomieten bij de nog prille Drau is het ongeveer 50 km ontspannen afdalen naar de zonnestad Lienz. Dat is nog eens lekker fietsen! Daarna kunt u een bezoek brengen aan het historische centrum van Lienz of heerlijk relaxen op een terrasje. De fietsbus brengt u terug naar uw hotel.

ZATERDAG Winklern - Obervellach 35/60km (de Glocknerroute)
Vanaf Winklern is het riviertje de Möll uw gids door een schitterend berglandschap. In Obervellach kunt u kiezen: met de fietsbus terug of... met een paar pittige fietshellingen fietst u naar uw hotel.

ZONDAG Vrije dag
Relaxen, fietsen of gaat u mee op Almwandeling met de eigenaar van het hotel (excl.)

MAANDAG De Ossiachersee of Villach 32 km
Met de fietsbus naar de Ossiachersee voor een heerlijke fietstocht rondom dit prachtige meer. Wilt u meer kilometers dan fietst u naar Feldkirchen. Heeft u tijd over bezoek dan in Ossiach de Maria Himmelfahrtkirche bij de Benedictijner abdij. U kunt er ook voor kiezen om naar Villach te fietsen. 

DINSDAG Langs de Salzach 25 km
Met de fietsbus naar Hallein voor uw fietstocht langs de Salzach naar Salzburg. Geniet van de mooie route naar deze schitterende stad. Tegen de avond bereiken we het overnachtingshotel in Zuid- Duitsland.

WOENSDAG Terugreis
Terugreis naar Nederland.

Reserveren

Bekijk de vertrekdata, prijzen en alle reisdetails van deze fietsvakantie.

Boek nu
Bekijk deze reis bij: