Fietsvakantie Mallorca - Genieten op het veelzijdige Mallorca - 8 dagen

Ontdek Mallorca op de fiets en rijd langs vruchtbare binnenlanden, natuurstenen landhuizen (fincas), glooiende heuvellandschappen, langgerekte baaien en de flanken van het Tramuntanagebergte. Geschikt voor iedereen die een goede basisconditie heeft en wel eens recreatief fietst.

8-daagse fietsvakantie
Moeilijkheidsgraad
Afstand totaal: 326 km
Type fietsvakantie
Individuele fietsvakantie, Van hotel naar hotel, Rondreis
Omgeving
Spanje, Mallorca kust, historische plekken, van dorp naar dorp, natuur
Vervoer
Vliegtuig
€ 566,- Vanafprijs p.p.
8 dagen
Bekijk prijzen
aangeboden door ANWB

Programma van dag tot dag

Dag 1
Utrecht – Playa de Palma

Je reis begint in Playa de Palma, een van de levendigste badplaatsen van Mallorca. Maak een mooie wandeling over de boulevard, pak een terrasje, neem een duik in de Middellandse Zee en relax op het strand voordat jouw ‘Vuelta de Mallorca’ van start gaat.

Dag 2 - Reisafstand 61 km
Playa de Palma - Colonia San Jordi

Vandaag fiets je over het platteland langs uitgestrekte vlaktes via Ses Salines naar Colònia de Sant Jordi. De nabijgelegen zoutpannen zijn in het voorjaar een magneet voor foeragerende trekvogels.

Dag 3 - Reisafstand 55 km
Colonia San Jordi - Porto Cristo

Je fietst door naar Porto Cristo, een kustplaats in het oosten van het eiland. Pedaleer door het binnenland langs Campos met zijn kronkelende straatjes en pittoreske stenen huizen.

Dag 4 - Reisafstand 36 km
Rondrit Porto Cristo

Op de boulevard van Porto Cristo mengen lokale bewoners zich met toeristen, wat zorgt voor een gezellige sfeer. Toe aan wat verkoeling? Bezoek dan één van de grotten in de omgeving.

Dag 5 - Reisafstand 69 km
Porto Cristo - Ca'n Picafort

Van Porto Cristo fiets je naar de baai van Alcudia. Je kan een tussenstop maken in Manacor, de op twee na grootste stad van Mallorca.

Dag 6 - Reisafstand 74 km
Ca'n Picafort - Playa de Palma

Vandaag fiets je weer terug naar Playa de Palma. De route brengt je door vlakke landschappen naar glooiende landschappen, door dennenbossen, langs olijf- en amandelboomgaarden en langs de flanken van het Tramuntanagebergte.

Dag 7 - Reisafstand 31 km
Rondrit Playa de Palma

Je bezoekt de hoofdstad van Mallorca met zijn niet te missen kathedraal, Plaza Mayor, en  boulevard. En de jachthaven en de vele restaurants met schaduwrijke patio’s.

Reserveren

Bekijk de vertrekdata, prijzen en alle reisdetails van deze fietsvakantie.

Boek nu
Aangeboden door: