Race-fietsvakantie Standhotel Hotel Fuerte de Grazalema

Een ontdekkingsreis van de Sierra de Grazalema, met indrukwekkende landschappen, kleine bergwegen, beklimmingen en afdalingen. Je fietst door Witte Dorpen doordrenkt met geschiedenis en culturele rijkdom.Geschikt voor iedere fietser met een beetje nieuwsgierigheid, die graag de uitdaging met zichzelf aangaat in een gebied met adembenemende uitzichten.

8-daagse fietsvakantie
Moeilijkheidsgraad 2 van 5
Totale afstand: 180 km
Type fietsvakantie
Individuele fietsvakantie, Standplaats fietsvakantie, Sportieve fietsvakanties
Omgeving
Spanje, historische plekken, natuur
Vervoer
Eigen vervoer
v.a. € 650
8 dagen
Prijzen en data
aangeboden door Belgian Sports Holidays

Programma van dag tot dag

Dag 1
Aankomst in Grazalema Hotel Fuerte
Je vakantie begint in de Sierra de Grazalema vanuit ons Cycle Center in Hotel Fuerte, Grazalema. Grazalema is één van de mooiste witte dorpen van Andalusië. Het hotel Fuerte ligt op de berg en kijkt over de hele vallei. Maak een wandeling naar het dorp, pak een terrasje, neem een duik in het zwembad en relax aan de bar.


Dag 2 - Dag 7
Reisafstand per dag af te stemmen met BSH( routes van 30 tot 150 km)
Vanuit het Cycle Center in het hotel Fuerte Grazalema (op 800m hoogte) kun je dagelijks kiezen uit een waaier van routes van 30 km tot 150 km. BSH staat elke morgen klaar voor jou om je te helpen in jouw keuze. Het enige wat jij moet doen, is genieten van de prachtige natuur. Deze individuele ritten kan je zowel met je eigen fiets als met de huurfietsen van BSH.

Dag 8 - Vertrek
Na een goede nachtrust en een lekker ontbijt nemen we afscheid van de “de Sierra de Grazalema ” en Hotel Fuerte Grazalema.

Reserveren

Bekijk de vertrekdata, prijzen en alle reisdetails van deze fietsvakantie.

Boek nu
Bekijk deze reis bij: