8 dagen Bodensee, 1 hotel (Langenargen)

Eén Bodensee, één hotel en een serie prachtige fietskilometers. Dat wordt heerlijk ontspannen aan het schitterende meer. Met een onvergetelijk uitzicht over de Bodensee en het Zwitserse Alpenlandschap op de zuidoevers. U logeert in Langenargen, de plaats die vanwege zijn milde klimaat en vele zonuren ook wel de zonnehoek van de Bodensee wordt genoemd. Omgeven door wijngaarden en boomgaarden en een promenade waar u heerlijk kunt wandelen of vanaf een gezellig terras kunt kijken naar het vissteken in de haven.

8-daagse fietsvakantie
Moeilijkheidsgraad 1 van 5
Totale afstand: 205 km
Type fietsvakantie
Individuele fietsvakantie, Fietsvakantie met rustdag, Standplaats fietsvakantie
Omgeving
Zwitserland Bodensee natuur, rivieren en meren
Vervoer
Eigen vervoer
v.a. € 689
8 dagen
Prijzen en data
aangeboden door Fitál

Programma van dag tot dag

1E VAKANTIEDAG
Aankomst in Langenargen. Parkeergelegenheid in de nabijheid van het hotel. s’ Avonds een welkomstdiner.
Bloemen beest eiland Mainau Bodensee

2E VAKANTIEDAG Langenargen - Meersburg 46km / 56km
Stap op de fiets over de Bodenseeradweg langs het bezienswaardige Friedrichshafen (Zeppelinmuseum, Neues Schloss) naar Meersburg. Nog energie over ? fiets dan nog verder naar de Paalwoningen (retour vanaf Meersburg ca. +10 km) in Unteruhldingen (sinds 2011 Unesco werelderfgoed).

3E VAKANTIEDAG Konstanz – eiland Reichenau of Mainau 35 km (2 boottochten incl.fiets)
Op de fiets naar Friedrichshafen, per Katamaran naar Konstanz, ook wel klein Constantinopel genoemd. Tijd om deze stad te bezoeken of op de fiets naar het bloemeneiland Mainau of Reichenau.

4E VAKANTIEDAG
Vrije dag
Vandaag heeft u de tijd om de regio van de Bodensee verder te verkennen. Bijvoorbeeld per boot van Langenargen naar Mainau, of met de bus naar Schaffhauen. Of geniet u van de faciliteiten van het hotel.

5E VAKANTIEDAG
3 Merentocht 38 km
Fietstocht door beschermd natuurgebied, hopvelden en langs de meertjes Schlein-, Deger- en Muttelsee. Meer fiets kilometers ?? Fiets dan door naar Slot Achberg en door het mooie achterland naar Lindau en via de Bodenseeradweg terug naar het hotel.
Vandaag is het diner niet inclusief.

6E VAKANTIEDAG Hopveldenroute (42 km)
Fietsen in het spoor van de Hop. Over Eriskirch en Friedrichshafen naar de Hopstad Tettnang, hier kunt; u het Hopmuseum bezoeken. Terug over de andere oever van de Arge naar het hotel.

7E VAKANTIEDAG Wasserburg – Rheinspitz – Bregenz (45 km)
Op de fiets naar Wasserburg, hier stapt u op de boot (45 min.) naar Rorschach gelegen op de Zwitserse oever van de Bodensee. Door het beschermde natuurgebied van de Rijndelta fietst u naar Bregenz. Hier levert u uw huurfiets in en gaat u met de trein (ca. 40 minuten) terug naar Langenargen. U kunt een tussenstop maken in Lindau, om deze schitterende stad op het schiereiland gelegen in de Bodensee te bezoeken.

Reserveren

Bekijk de vertrekdata, prijzen en alle reisdetails van deze fietsvakantie.

Boek nu
Bekijk deze reis bij: