Fietsvakantie Ontdek de omgeving van Nederweert - 3 dagen

Hotel Rosveld is dé uitvalsbasis voor jouw fietsvakantie in het hart van Brabant en Limburg. Gelegen nabij Nationaalpark De Groote Peel, biedt dit hotel je de kans om de betoverende natuur te ontdekken. Geniet van een heerlijk 3-gangendiner bereid door ervaren chefs, de ideale brandstof voor jouw fietstochten door de prachtige omgeving. Op slechts 12 km afstand ligt het Nationaal Park De Groote Peel, een verborgen juweel onder de natuurgebieden, ideaal voor fietsliefhebbers. Verken ook de charmante stad Weert met haar gezellige straatjes en sfeervolle ambiance.

3-daagse fietsvakantie
Moeilijkheidsgraad
Afstand totaal: 124 km
Type fietsvakantie
Individuele fietsvakantie, Standplaats fietsvakantie, Fietsvakantie met rustdag
Omgeving
Nederland, van dorp naar dorp, natuur
Vervoer
Eigen vervoer
€ 172,- Vanafprijs p.p.
3 dagen
Data & Prijzen 
Georganiseerd door Weekendjeweg.nl

Programma van dag tot dag

De Weerterbosroute
Deze route van ongeveer 40 kilometer neemt je mee door het prachtige Weerterbos, een van de oudste bossen in Nederland. Het is een geweldige plek om herten te spotten, vooral in de vroege ochtend of late namiddag.

De Groote Peelroute
Deze route van ongeveer 49 kilometer brengt je naar Nationaal Park De Groote Peel, een prachtig veengebied met veel vogels. Het is een geweldige plek voor natuurliefhebbers.

De Maasvalleiroute
Deze route van ongeveer 35 kilometer volgt de Maas en neemt je mee door pittoreske dorpjes en prachtige natuur. Onderweg kun je genieten van prachtige uitzichten over de rivier.

Lees meer

Reserveren

3-daagse fietsreis Ontdek de omgeving van Nederweert

Controleer de beschikbaarheid van deze reis en lees alle details over de route, de bezienswaardigheden en de hotels. Deze reis is boekbaar vanaf € 172 per persoon.

Boek deze reis  

Georganiseerd door