1. Duitsland
de plaats Wolf aan de Moezel in Duitsland
195 fietsvakanties

Duitsland is de nummer 1 in fietsvakanties. Met trekpleisters als de Bodensee, Moezel, Donau, Elbe, de Rijn en Beieren weet dit land iedereen te betoveren. Historische dorpjes, heerlijk eten, wijn en mooie natuur zijn dé ingrediënten voor een onvergetelijke fietsvakantie.

Lees meer
2. Frankrijk
Lavendel velden in Frankrijk met een kasteel
116 fietsvakanties

Wie kan de beelden van de Tour de France weerstaan in het zonnige en veelzijdige Frankrijk? Kom tot rust en geniet in prachtige streken als Bourgondië, Dordogne, Canal du Midi, Loire of ontdek het historische Normandië met zijn invasiestranden.

Lees meer
3. Oostenrijk
Kerkje in de bergen in Oostenrijk
109 fietsvakanties

Genieten van de bergen en toch ligt inspannend fietsen? Dan is een fietsvakantie rondom de meren van Karinthië een overweging waard. Of wat dacht je van de klassieker onder de fietsvakanties - de Passau-Wenen route? Ook in Tirol voelen veel mensen zich thuis.

Lees meer
4. Italië
Landschap van Toscane in Italië
57 fietsvakanties

Fiets in Italië door de Alpen of het Gardameer in het noorden, de Dolomieten in het oosten of door Toscane - één van de meest geliefde provincies voor fietsvakanties. Wat een prachtig land met een rijke historie en kleurrijke mensen.

Lees meer
5. Nederland
Landschap nederland met molen en bloemen
55 fietsvakanties

"'Een droomland voor iedere fietser' - volgens de Lonely Planet". Je zou het bijna vergeten maar wat heeft Nederland veel te bieden als fietsland. Prachtige Hollandse landschappen in bijvoorbeeld Zeeland en Friesland. Of fiets rondom het IJsselmeer of over de Waddeneilanden.

Lees meer
6. Zwitserland
Staubbach waterval in Zwitserland
46 fietsvakanties

Fiets door de Zwitserse Alpen rondom de Bodensee, langs de Rijn, door Basel of Zürich. De fanatieke fietsers kunnen ook nog kiezen voor een reis door het hooggebergte.

Lees meer
7. België
Kasteel Poeke in Belgie
45 fietsvakanties

Zeg je België dan zeg je Ardennen. En daar kun je heerlijk fietsen door de heuvels en bossen. Of ga je voor het vlakke landschap aan de kust?

Lees meer
8. Spanje
De plaats Ronda in Spanje
35 fietsvakanties

Fiets in Spanje over het prachtige eiland Mallorca, of door de landschappen van Catalonië of Andalusië.

Lees meer
9. Portugal
Kust van Portugal
19 fietsvakanties

Portugal is een fietsvakantie bestemming in opkomst. Natuurlijk vind je er een heerlijk klimaat en de mooiste stranden van Europa. Maar op de fiets ontdek je met gemak een boeiend achterland vol prachtige natuur en bezienswaardigheden, Moorse kastelen en weelderige valleien.

Lees meer
10. Denemarken
Nyhavn in kopenhagen - denemarken
10 fietsvakanties

Fiets in Denemarken langs de kust, door Kopenhagen of door het binnenland, van Kopenhagen naar Esbjerg.

Lees meer