Fietsvakantie Noord-Limburg - Hotel de Maasparel - 3 dagen

Fietsen langs de Maas is een feest. Maar vergeet ook je wandelschoenen niet! Het Noord-Limburgse landschap is divers en leent zich uitstekend voor prachtige tochten, zoals de Rozenroute (mei tot oktober). Geniet met het oplopende voordeel van de vele (Limburgse) lekkernijen. 

3-daagse fietsvakantie
Moeilijkheidsgraad
Type fietsvakantie
Individuele fietsvakantie, Standplaats fietsvakantie, Fietsvakantie met rustdag, Single fietsvakantie
Omgeving
Nederland, Limburg rivieren en meren, grote steden, historische plekken, natuur
Vervoer
Eigen vervoer
€ 168,- Vanafprijs p.p.
3 dagen
Data & Prijzen 
Georganiseerd door ANWB

Programma van dag tot dag

Jouw reis

Deze ode aan Noord-Limburg neemt je mee langs een brede waaier aan landschappelijk schoon dat zeker niet onderdoet voor zijn zuidelijke broertje.

Fiets langs de Maas richting de langste rivierduinengordel van Nederland, in Nationaal Park De Maasduinen. Bewonder de indrukwekkend hoge paraboolduinen en geniet van de graslanden, de vennen, de heide, het stuifzand en de bossen.   

Steek na de lunch de Maas over via het fiets- en voetveer (een ticket voor het veer is inbegrepen vanaf ANWB-kaartkleur Blauw) dat je naar Lottum brengt, hét rozendorp van Nederland. Aan de overzijde vind je langs de rivier karakteristieke Maasdorpjes, zoals Broekhuizenvorst en Broekhuizen. 

Dichtbij zijn ook de mooie en inspirerende Kasteeltuinen Arcen, een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. Proef je onderweg ook nog een biertje in de Hertog Jan Brouwerij?

Je verblijft in…
Vlakbij de Maas, op een steenworp afstand van de historische Schanstoren en het gezellige centrum van Arcen ligt Hotel & Restaurant De Maasparel. In dit smaakvolle, persoonlijke hotel ervaar je wat Limburgse gastvrijheid is. Het hotel is een uitstekende uitvalsbasis voor gasten die graag actief bezig zijn in de natuur. Arcen ligt immers in het hart van Nationaal Park De Maasduinen, een uitgestrekt natuurgebied waar het heerlijk wandelen en fietsen is. Je verblijft hier twee of vier nachten op basis van logies en ontbijt (vanaf ANWB-kaartkleur Platina geniet je op de aankomstdag van een driegangenmenu). 

Verlengen
Je kunt dit fietsarrangement niet verlengen.

Lees meer →

Reserveren

3-daagse fietsreis Noord-Limburg - Hotel de Maasparel

€ 168,- Vanafprijs p.p.

Bekijk de vertrekdata van deze reis en lees alle details over wat is inbegrepen en over de accommodaties.

Boek deze reis  
Georganiseerd door