Image
Fiets duo

Fietsvakanties met bagagevervoer

Bijna alle georganiseerde fietsvakanties zijn inclusief bagagevervoer. Je fietst van hotel naar hotel waarbij je bagage dagelijks mee verhuist naar de volgende overnachting. Ga je met een busreis, dan verhuist je bagage per bus. Ga je met eigen vervoer dan wordt door de reisorganisatie een lokale partij ingehuurd die je bagage vervoert. Op onze website vind je alle fietsvakanties inclusief bagagevervoer onder Individuele fietsvakanties Groepsreizen en Rondreizen.

bagagevervoer fietsvakantie

Hoe werkt het?

Bagagevervoer houdt in dat je bagage ‘s ochtends wordt opgehaald bij het hotel en ‘s avonds weer klaar staat bij het volgende hotel. Het bagagevervoer is bijna altijd inclusief bij zowel individuele fietsvakanties, groepsreizen als rondreizen. Ook in alle populaire fietslanden zoals Duitsland, Italië, Nederland en Frankrijk zijn de fietsvakanties bijna altijd inclusief bagagevervoer.

Bagagevervoer zelf regelen?

Je kunt er ook voor kiezen om je bagagevervoer zelf te regelen, in populaire fietsbestemmingen zoals de Bodensee zijn er gespecialiseerde bedrijven die de bagage voor je ophalen en naar het volgende hotel brengen. Bagagevervoer zelf regelen? Klik hier!

Wie doet het bagagevervoer? 

De bagagetransport kan worden geregeld door verschillende partijen. Als je ervoor kiest om met de bus op fietsvakantie te gaan dan neemt de buschauffeur de bagage mee naar het volgende hotel.

wie regelt het bagagevervoer

Kies je voor een individuele fietsvakantie met bagagevervoer, dan zorgt een lokale partij voor de bagagetransport. Bij schade of vermissing van je bagage is de desbetreffende partij niet aansprakelijk. Bij grote schade kun je een claim indienen bij je reis- en/of bagageverzekering.