Fietsvakantie Münsterland, Dülmen - 3 dagen

Het Münsterland is een landschap waar weiden, bossen en heidevelden elkaar afwisselen. U fietst door kleine dorpen, langs waterkastelen en oude burchten. Deze streek leent zich uitstekend om op de fiets te verkennen. vanuit Dülmen zijn er 11 fietsroutes en heeft u een dag geen zin om te fietsen, dan kunt u ook de trein nemen naar Münster. De routes zijn goed aangegeven en hebben allemaal een verschillend thema zoals bijvoorbeeld cultuur of natuur.

3-daagse fietsvakantie
Moeilijkheidsgraad
Afstand totaal: 126 km
Type fietsvakantie
Individuele fietsvakantie, Standplaats fietsvakantie
Omgeving
Duitsland, historische plekken, van dorp naar dorp
Vervoer
Eigen vervoer
€ 188,- Vanafprijs p.p.
3 dagen
Bekijk prijzen
aangeboden door Fitál

Programma van dag tot dag

Thema: Water - Dülmen - Haltern am See : 37 km
Het thema van deze route is elementen van het water. Op de fiets naar de Halterner See, waar u helemaal omheen kunt fietsen. Misschien brengt u ook een bezoek aan het Römer museum in het gezellige Haltern en drinkt u een heerlijke cappuccino op een gezellige terras.

Thema: Natuur en cultuur - Dülmen - Merfeld: 33/40 km
Deze gemakkelijke fietsroute start bij het hotel; is duidelijk aangegeven met R7 en voert langs rustige fietswegen door het 250ha grootte Wildpark naar het Wildpferdebahn op ongeveer 12 km ten westen van Dülmen. Via het plaatsje Merfeld en door een mooi Rododendron park terug naar Dülmen weer terug naar het hotel.

Thema: Oude kerken - Dülmen - Kirchspielroute: 49 km
Deze route begint bij het station van Dülmen en gaat langs plaatsen als Börnste, Daldrup, Dernekamp, Empte, Leuste, Mitwick, Rödder, Weddern en Welte

Reserveren

Bekijk de vertrekdata, prijzen en alle reisdetails van deze fietsvakantie.

Boek nu
Aangeboden door