Fietsvakantie Münsterland - Duitsland - 8 dagen

Het Münsterland is misschien wel één van de mooiste fietsgebieden van Europa. Deze route neemt u goed bewegwijzerd mee door een afwisselend landschap met waterkastelen, heidevlakten, rivierdalen en pittoreske stadjes. Tijdens deze 'internationale' fietsvakantie, waarbij u ook de oversteek maakt terug naar Nederland, maakt u prachtige fietstochten door een gevarieerd landschap. Welke route u ook kiest; één ding is zeker, een mooie fietsvakantie wordt het zeker.

8-daagse fietsvakantie
Moeilijkheidsgraad
Afstand totaal: 260 km
Type fietsvakantie
Individuele fietsvakantie, Standplaats fietsvakantie
Omgeving
Duitsland, historische plekken, natuur
Vervoer
Eigen vervoer
€ 629,- Vanafprijs p.p.
8 dagen
Bekijk prijzen
aangeboden door Fitál

Programma van dag tot dag

ZONDAG
Aankomst in Gronau

Aankomst in Gronau. U zult onder de indruk zijn van de prachtige omgeving. Uw auto kunt op parkeren op de parkeerplaats van het hotel.

MAANDAG
Dinkelsteinroute 44 km

Vanuit het hotel steekt u de Dinkel over en fietst u naar het centrum van Gronau met zijn mooie kerken. De route verloopt verder langs de Dinkel waarbij u ook de grens met Nederland passeert. U brengt onder andere een bezoek aan de plaats Losser waarna u via het Benheimer bos verder fietst naar de Dreiländersee, daar waar Nordrhein-Westfahlen, Niedersachsen en Nederland samenkomen.

DINSDAG
Ahaus 36/55km

Via het Wasserschloss Horst, u kunt daarbij een bezoek brengen aan het schoolmuseum, fietst u vandaag naar het centrum van het schilderachtige plaatsje Ahle. Via ode historische plaats Wessum en het kleine plaatsje Graes fietst u weer terug naar uw hotel.

Wilt u extra kilometers fietsen? U kunt een kus maken naar de plaats Alstätte (ca. + 19 km). Hier vindt u vandaag de dag nog steeds traditionele ambachten.

WOENSDAG
Alstätte - Buurse 43 km

Vandaag fietst u langs de Dinkel en door het Aamsveen naar de historische Haarmolen, direct langs de grens met Nederland. Via het witte veen fietst u weer terug naar uw hotel.

DONDERDAG
Metelen 44 km

U fietst naar Metelen via het dwergstadje Ochtrup en komt langs het Wasserschloss Welbergen.

VRIJDAG
Gronau - Bad Bentheim 43 km

U fietst naar de Dreiländersee, daar waar Nordrhein-Westfahlen, Niedersachsen en Nederland samenkomen. U fietst verder door het veen- en heidegebied Gildehauser Venn naar het traditionele Bad Bentheim met haar imposante kasteel.

ZATERDAG
Kaasmarkt in Enschede 34 km

Vandaag steekt u weer de grens over naar Nederland met Enschede als uw reisbestemming. Op het Van Heekplein wordt u verwelkomd door de welbezochte kaas- en vismarkt met talrijke mogelijkheden om lokale specialiteiten te proeven. Via Glanerburg fietst u weer terug naar het hotel.

ZONDAG

Na het ontbijt begint u aan de terugreis.

Reserveren

Bekijk de vertrekdata, prijzen en alle reisdetails van deze fietsvakantie.

Boek nu
Aangeboden door: