Fietsvakantie Heuvels - Heide - Bos - Kastelen - 4 dagen

Kies uit een 4- of 5-daagse fietsvakantie Heuvels, Heide, Bos en Kastelen en ontdek de mooiste plekjes van de Achterhoek en Salland. U ziet tijdens deze vakantie enkele bijzondere highlights van deze oostelijke regio, terwijl u tegelijkertijd actief bezig bent. Zo fietst u dwars door Nationaal Park Sallandse Heuvelrug, doorkruist u kasteelrijke dorpen en pikt u ook nog eens enkele unieke musea mee. Afhankelijk van de hoeveelheid dagen die u fietst, overnacht u in twee, drie of vier bed and breakfasts in de regio. Omdat u logeert in kleinschalige accommodaties wordt de volgorde van onderstaande dagprogramma’s afgestemd op de beschikbaarheid van de accommodaties.

4-daagse fietsvakantie
Moeilijkheidsgraad
Afstand totaal: 150 km
Type fietsvakantie
Individuele fietsvakantie, Van hotel naar hotel, Rondreis
Omgeving
Nederland, rivieren en meren, grote steden, historische plekken, van dorp naar dorp, natuur
Vervoer
Eigen vervoer
€ 226,- Vanafprijs p.p.
4 dagen
Bekijk prijzen
aangeboden door Voordeeluitjes

Programma van dag tot dag

Dag 1: Laren
U komt vandaag aan bij uw eerste gastvrije bed and breakfast in de omgeving van Laren (Gelderland). U kunt alvast de regio verkennen met een fietstochtje van 20 kilometer.
 
Dag 2: Laren - Sallandse Heuvelrug

Na het ontbijt fietst u vanuit Laren naar uw accommodatie aan de rand van het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. Onderweg geniet u van de vergezichten over de heidevelden.
 
Dag 3: Sallandse Heuvelrug - Vorden
Vandaag fietst u naar Vorden, een van de meest kastelenrijke dorpen van Nederland. Verder is het genieten van mooie bossen en het boerenlandschap.
 
Dag 4: Ruurlo – Borculo - Laren
op deze laatste fietsdag fietst u via Ruurlo en Borculo terug naar Laren. Ontdek Museum MORE in Kasteel Ruurlo, het Kristalmuseum in Borculo en de Lochemse Berg.

Reserveren

Bekijk de vertrekdata, prijzen en alle reisdetails van deze fietsvakantie.

Boek nu
Aangeboden door: