Fietsvakantie Heuvels - Heide - Bos - Kastelen - 4 dagen

Kies uit een 4- of 5-daagse fietsvakantie Heuvels, Heide, Bos en Kastelen en ontdek de mooiste plekjes van de Achterhoek en Salland. U ziet tijdens deze vakantie enkele bijzondere highlights van deze oostelijke regio, terwijl u tegelijkertijd actief bezig bent. Zo fietst u dwars door Nationaal Park Sallandse Heuvelrug, doorkruist u kasteelrijke dorpen en pikt u ook nog eens enkele unieke musea mee. Afhankelijk van de hoeveelheid dagen die u fietst, overnacht u in twee, drie of vier bed and breakfasts in de regio. Omdat u logeert in kleinschalige accommodaties wordt de volgorde van onderstaande dagprogramma’s afgestemd op de beschikbaarheid van de accommodaties.

4-daagse fietsvakantie
Moeilijkheidsgraad
Afstand totaal: 150 km
Type fietsvakantie
Individuele fietsvakantie, Van hotel naar hotel, Rondreis
Omgeving
Nederland, rivieren en meren, grote steden, historische plekken, van dorp naar dorp, natuur
Vervoer
Eigen vervoer
€ 236,- Vanafprijs p.p.
4 dagen
Data & Prijzen 
Georganiseerd door Voordeeluitjes

Programma van dag tot dag

Dag 1: Laren
U komt vandaag aan bij uw eerste gastvrije bed and breakfast in de omgeving van Laren (Gelderland). U kunt alvast de regio verkennen met een fietstochtje van 20 kilometer.
 
Dag 2: Laren - Sallandse Heuvelrug
Na het ontbijt fietst u vanuit Laren naar uw accommodatie aan de rand van het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. Onderweg geniet u van de vergezichten over de heidevelden.
 
Dag 3: Sallandse Heuvelrug - Vorden
Vandaag fietst u naar Vorden, een van de meest kastelenrijke dorpen van Nederland. Verder is het genieten van mooie bossen en het boerenlandschap.
 
Dag 4: Ruurlo – Borculo - Laren
op deze laatste fietsdag fietst u via Ruurlo en Borculo terug naar Laren. Ontdek Museum MORE in Kasteel Ruurlo, het Kristalmuseum in Borculo en de Lochemse Berg.

Lees meer →

Reserveren

4-daagse fietsreis Heuvels - Heide - Bos - Kastelen

€ 236,- Vanafprijs p.p.

Bekijk de vertrekdata van deze reis en lees alle details over wat is inbegrepen en over de accommodaties.

Boek deze reis  
Georganiseerd door