Fietsvakantie Vlaanderen - Veurne - 5 dagen

Ontdek de Westhoek van Vlaanderen en verblijf in een geklasseerd 18de-eeuws herenhuis, gelegen aan één van de oudste straten van het historische stadje Veurne. Veurne ligt vlakbij de Franse grens en de bekende sfeervolle badplaats de Panne met haar uitgestrekte stranden en duinen. Maar ook historische plaatsen als Ieper en Diksmuide, veel bezocht vanwege de herinneringen aan de 1e wereldoorlog liggen allemaal binnen fietsafstand. Misschien steekt u zelfs een keertje de Franse grens over naar de kustplaats Duinkerken.

5-daagse fietsvakantie
Moeilijkheidsgraad
Afstand totaal: 134 km
Type fietsvakantie
Individuele fietsvakantie, Standplaats fietsvakantie
Omgeving
België, historische plekken, natuur
Vervoer
Eigen vervoer
€ 449,- Vanafprijs p.p.
5 dagen
Bekijk prijzen
aangeboden door Fitál

Programma van dag tot dag

Veurne - Ambachtfietsroute - 48 km
De Veurne-Ambachtfietsroute is een heel gevarieerde route die u laat kennismaken met zowel landschap als architectuur. U ontdekt het open landschap van het Blote en de eeuwenoude Kasselrij van Veurne-Ambacht. De route gaat langs uitgestrekte akkers en weiden, voorzien van honderden waterloopjes. U merkt zonder twijfel de grote abdijhoeven en de kleine gezellige dorpskernen op.

Cobergherfietsroute - 47 km
De Cobergherfietsroute flirt met de Franse grens. Tijdens dit fietstraject staan de Moeren centraal. Dat is een 3.000 ha groot landbouwgebied met rechthoekige kavels en loodrechte grachten. Vroeger was hier een groot binnenmeer, maar dat werd in de 17de eeuw drooggelegd door Wenzel Cobergher. U fietst daarbij ook langs het Frans-Vlaamse Houtland en de binnenduinen van Ghyvelde en Cabour.

Kasteel van Beauvoorde - 39 km
Vanuit Veurne fietst u naar het Kasteel Beauvoorde. Deze fietsroute start namelijk in de Westhoek bij het Kasteel Beauvoorde en de mooie kerk van Wulveringem. Bij de start fietst u door de vruchtbare vlakten van de Westhoek. Algauw komt u voorbij de Belgische militaire begraafplaats WO I in Oeren. U fietst verder langs landelijke wegen naar de kerk van Lo-Reninge en het bezoekerscentrum van de bekende koekjesfabriek Jules Destroopere in Lo-Reninge.

Reserveren

Bekijk de vertrekdata, prijzen en alle reisdetails van deze fietsvakantie.

Boek nu
Aangeboden door: