Fietsvakantie Betuwe Lingeroute - Hotel De Schildkamp - 5 dagen

Fiets de populaire ANWB-Lingeroute met de langste rivier van Nederland aan je zijde. Passeer traditionele dijkdorpen, bloeiende fruitbomen en kleurrijke bloesem. Ontdek het dorp Acquoy en bezoek Fort Asperen. Beleef het in de Betuwe!

5-daagse fietsvakantie
Moeilijkheidsgraad
Type fietsvakantie
Individuele fietsvakantie, Standplaats fietsvakantie Halfpension
Omgeving
Nederland, rivieren en meren, historische plekken, natuur
Vervoer
Eigen vervoer
€ 178,- Vanafprijs p.p.
5 dagen
Data & Prijzen 
Georganiseerd door ANWB

Programma van dag tot dag

Jouw reis
Ontdek de Betuwe, een prachtige regio die wordt gekenmerkt door slingerende dijken, boomgaarden vol bloesem en fruit en groene, kruidenrijke uiterwaarden. 

Als een fraai kronkelend lint stroomt de idyllische rivier de Linge door het vlakke rivierenland. Het allermooist is deze route in het voorjaar, als de fruitbomen in bloei staan. Ook in het najaar is het erg feestelijk, als het fruit en de walnoten worden geoogst.

Fiets naar het lieflijke dorpje Acquoy, met het Betuwse neefje van de toren van Pisa. Peddel ook naar de mooie vestingstad Gorinchem, waan je in romantisch Venetië op het voetveertje tussen Arkel en Spijk en sluit de dag af met een heerlijk diner in Asperen, waar je twee nachten in Hotel de Schildkamp verblijft.

Je verblijft in...
Hotel de Schildkamp ligt in Asperen, een plaatsje dat bekend is om zijn fort. In het hotel geniet je van een comfortabel verblijf, waardoor je iedere dag uitgerust de omgeving kunt verkennen. Het beschikt onder andere over diverse restaurants, een terras, bar, lounge, bowlingbanen en fietsenstalling met oplaadpunten voor e-bikes. Het naastgelegen Health Center heeft een zwembad, sauna, stoombad en fitness.

Je verblijft op basis van logies en ontbijt.

Lees meer

Reserveren

5-daagse fietsreis Betuwe Lingeroute - Hotel De Schildkamp

Controleer de beschikbaarheid van deze reis en lees alle details over de route, de bezienswaardigheden en de hotels. Deze reis is boekbaar vanaf € 178 per persoon.

Boek deze reis  

betuwe
Georganiseerd door