Fietsvakantie Ontdek de Brabantse pracht - 5 dagen

Klavertje Vier Arrangement Brabant regio Biesbosch 5 dagen

Verrassend, historisch en altijd gezellig - dat zijn de dorpen, steden en buitengebieden in het westelijke deel van Noord-Brabant. Strijk in het karakteristieke centrum van Breda neer op een van de vele sfeervolle terrassen om even bij te komen. Fiets of wandel na een verfrissend drankje weer verder door de verrassende natuur in de omgeving en verken (tijdens de fietsroute) het bekende Mastbos. De bossen gaan over in uitgestrekte landbouwgebieden en met de Biesbosch in de buurt is hier genoeg ruimte om de vele soorten eenden en vogels of zelfs een bever te spotten. Neem dus zeker een verrekijker mee!

 

5-daagse fietsvakantie
Moeilijkheidsgraad
Afstand totaal: 175 km
Type fietsvakantie
Individuele fietsvakantie, Van hotel naar hotel Halfpension
Omgeving
Nederland, Beieren historische plekken, van dorp naar dorp, natuur
Vervoer
Eigen vervoer
€ 369,- Vanafprijs p.p.
5 dagen
Data & Prijzen 
Georganiseerd door Fletcher Hotels

Programma van dag tot dag

Om deze prachtige regio in uw eigen tempo te kunnen ontdekken, is speciaal het Klavertje Vier Arrangement Brabant regio Biesbosch samengesteld. Ga op zoek naar de verborgen parels en geniet van de schitterende vergezichten tijdens uw fiets- of wandelvakantie. Wilt u tijdens de route even bijkomen met een heerlijke lunch of een warme kop koffie? Bestel dan voor u aan de fiets- of wandelroute van de dag begint een compleet lunchpakketje of een koffiebeker to go bij de receptie. Eenmaal aangekomen in het volgende hotel staat uw bagage al op u te wachten, deze wordt namelijk voor u vervoerd. Check in bij de receptie, maak uzelf comfortabel op de hotelkamer en schuif ’s avonds aan voor een heerlijk diner in het sfeervolle restaurant.

Fiets of wandel van hotel naar hotel in veelzijdige landschappen, om onderweg de meest verrassende Brabantse parels te ontdekken! Fiets langs de bekende Zevenbergse Suikerfabrieken en geniet van spectaculaire vogelconcerten wanneer u langs het Gat van Den Ham wandelt, met muzikale hoogstandjes van onder andere de nachtegaal, de kneu, de fitis en de rietzanger. Ook een gezellig uitstapje naar de Grote Markt van Breda is een absolute aanrader! Strijk neer op een van de terrassen en beleef de typische Brabantse gezelligheid en gastvrijheid. Onderweg kunt u de fiets- of wandelroute geheel naar eigen wens verlengen of juist verkorten. Zo stelt u geheel uw eigen ontdekkingstocht samen. Maar u kunt uiteraard ook de uitgestippelde route volgen. Eén ding is zeker: u kunt onbezorgd en volop genieten tijdens deze fiets- of wandeltocht!

Waar geniet u van?

  • 4 x overnachting
  • 4 x uitgebreid ontbijt
  • 4 x heerlijk 3-gangen Fletcher’s Keuzemenu
  • Dagelijks bagagevervoer naar het volgende Fletcher hotel 
  • Door de ANWB speciaal samengestelde routes met leuke highlights voor onderweg
  • Gratis parkeren bij het starthotel naar keuze

Wilt u graag een e-bike huren? Dat kan! U kunt er een bijboeken tijdens het maken van uw reservering of bij de receptie van het hotel waar u uw route start.

Lees meer

Reserveren

5-daagse fietsreis Ontdek de Brabantse pracht

€ 369,- Vanafprijs p.p.

Bekijk de vertrekdata van deze reis en lees alle details over de route, de bezienswaardigheden en de hotels.

Boek deze reis  

fietsen langs een rivier
Georganiseerd door