Fietsvakantie door het noorden van Nederland - 5 dagen

Klavertje Vier Arrangement Noorden 5 dagen

Bloeiende heidevelden, eindeloze bossen, pittoreske dorpen en diverse bijzondere bezienswaardigheden - kijk uw ogen uit, want dit gaat u allemaal zien tijdens deze Klavertje Vier route! Het unieke is dat u tijdens deze prachtige routes fietst door maar liefst vier provincies, namelijk Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland. Alle indrukwekkende highlights van het noorden gaat u ontdekken. Van het koninklijk Oranjewoud en het dorp Frederiksoord tot aan Nationaal Park Dwingelderveld. Of fiets een klein stukje om en bewonder de indrukwekkende hunebedden. Trakteer uzelf onderweg op ‘Fryske dúmkes’, een lokale lekkernij uit Friesland!

5-daagse fietsvakantie
Moeilijkheidsgraad
Afstand totaal: 175 km
Type fietsvakantie
Individuele fietsvakantie, Van hotel naar hotel Halfpension
Omgeving
Nederland, historische plekken, van dorp naar dorp, natuur
Vervoer
Eigen vervoer
€ 339,- Vanafprijs p.p.
5 dagen
Data & Prijzen 
Georganiseerd door Fletcher Hotels

Programma van dag tot dag

Beleef deze fietsvakantie door het hoge noorden van Nederland met het speciaal samengestelde Klavertje Vier Arrangement Noorden. Verlangt u naar een heerlijke lunch of een warme kop koffie tijdens uw fietsrit? Bestel dan bij de receptie een volledig lunchpakket of koffiebeker voor onderweg voordat u aan de dagelijkse fietsroute begint. Na een actieve dag op de fiets komt u aan bij het volgende hotel. Hier staat uw bagage al op u te wachten, het bagagevervoer wordt namelijk voor u geregeld. Nadat u ingecheckt bent bij de receptie, kunt u heerlijk ontspannen in uw comfortabele hotelkamer en 's avonds geniet u van een smakelijk diner in het sfeervolle restaurant.

Een slecht richtingsgevoel? Dat is echt geen probleem! De fietsroutes zijn namelijk al helemaal voor u uitgestippeld. Zo hoeft u alleen maar te genieten van de omgeving met prachtige bossen, heiden, veengebieden en alle andere bezienswaardigheden die u onderweg tegen gaat komen. Zo fietst u langs het moerasgebied De Lindevallei waar bijzondere vogels te spotten zijn en kunt u de eeuwenoude hunebedden bekijken. Wat deze fietsroutes zo geweldig maakt, is dat u onderweg de route helemaal kunt aanpassen aan uw wensen. Dus of u nu zin heeft om de trip wat langer te maken of juist wat korter, het is allemaal mogelijk. U stippelt uw eigen unieke avontuur uit! Maar als u liever de aangegeven route volgt, dan kan dat natuurlijk ook. Eén ding is zeker: u kunt onbezorgd en volop genieten tijdens deze fietsvakantie!

Waar geniet je van?

  • 4 x overnachting in 4 Fletcher hotels
  • 4 x uitgebreid ontbijt
  • 4 x heerlijk 3-gangen Fletcher’s Keuzemenu
  • Dagelijks bagagevervoer naar het volgende Fletcher hotel
  • Door de ANWB speciaal samengestelde routes met leuke highlights voor onderweg
  • Gratis parkeren bij het starthotel naar keuze

Wilt u graag een e-bike huren? Dat kan! U kunt hem bijboeken tijdens het maken van uw reservering of bij de receptie van het hotel waar uw route start. Uiteraard kunt u ook uw eigen fiets meenemen.

Lees meer

Reserveren

5-daagse fietsreis door het noorden van Nederland

€ 339,- Vanafprijs p.p.

Bekijk de vertrekdata van deze reis en lees alle details over de route, de bezienswaardigheden en de hotels.

Boek deze reis  

meertje in grasveld
Georganiseerd door