Fietsvakantie De Achterhoek - 4 dagen

Ga op bezoek in de Achterhoek! Kijk tijdens het fietsen goed om je heen want er zijn bijzondere parels te zien, zoals karakteristieke landhuizen en kastelen. Daarnaast is het eeuwenoude coulisselandschap een kleurrijke afwisseling van bos, weide, akkerlanden en houtwallen. 

4-daagse fietsvakantie
Moeilijkheidsgraad
Type fietsvakantie
Individuele fietsvakantie, Trektocht, Fietsvakantie met rustdag, Single fietsvakantie
Omgeving
Nederland, Twente rivieren en meren, historische plekken, van dorp naar dorp, natuur
Vervoer
Eigen vervoer
€ 413,- Vanafprijs p.p.
4 dagen
Data & Prijzen 
Georganiseerd door ANWB

Programma van dag tot dag

Jouw reis

Ontdek de Achterhoek op de fiets en rijd langs mooie landgoederen en kastelen, maar ook pittoreske dorpjes en boerderijen.

Bekend in de Achterhoek is natuurlijk Groenlo, waar je een bezoek kunt brengen aan het Grolsch museum. In het historische stadscentrum zijn nog vestingwerken uit de tijd van de Tachtigjarige Oorlog terug te vinden.

Bedwing met de fiets de Lochemse berg, de Kale berg en de Paasberg en neem een kijkje bij de Dikke Boom van Verwolde, de dikste boom van Nederland. Voor kastelenpracht raden we de Achtkastelenroute van Vorden aan. Natuurliefhebbers halen hun hart op in het natuurreservaat Korenburgerveen, een uniek hoogveengebied. 

Wissel natuur af met cultuur en bezoek Museum MORE in Gorssel. Dit is het grootste museum voor Modern Realisme. Ook wel het Rembrandt museum van de Achterhoek genoemd. Niet alleen de prachtige omgeving is tijdens deze reis per fiets te ontdekken, ook in de nabijgelegen Hanzesteden Zutphen en Deventer is het gezellig! Of wordt het toch Bronkhorst, het kleinste stadje van Nederland? 

Alles is afwisselend tijdens deze fietsronde, behalve de gastvrijheid tijdens je verblijf in de hotels. Die is altijd hartelijk!

Deze fietsrondreis is geschikt voor iedereen met een goede basisconditie. Een (elektrische) fiets huur je gemakkelijk bij. 

Je verblijft in…
Je verblijft tijdens de fietsrondreis in drie verschillende hotels. Hotel-Restaurant Bakker staat in Vorden. In dit gemoedelijke familiehotel zal het je aan niets ontbreken. Het sfeervolle viersterrenhotel Hof van Gelre is gelegen in het hart van Lochem, op loopafstand van het oude centrum. Het luxe Boetiek hotel BonAparte is gevestigd in een monumentaal pand uit 1870 en ligt prachtig aan de voet van de Lochemse Berg in Barchem.

Het bagagevervoer van hotel naar hotel is al voor je geregeld. 

Je verblijft in de genoemde hotels op basis van logies en ontbijt. 

Verlengen
Je kunt dit arrangement niet verlengen.

Lees meer →

Reserveren

4-daagse fietsreis De Achterhoek

€ 413,- Vanafprijs p.p.

Bekijk de vertrekdata van deze reis en lees alle details over wat is inbegrepen en over de accommodaties.

Boek deze reis  
Georganiseerd door