Fietsvakantie door betoverend Brabant - 5 dagen

Het Klavertje Vier Arrangement is een 5-daags Fiets of Wandel Arrangement waarbij je van hotel naar hotel wandelt of fietst, je overnacht hierbij in 4 verschillende luxe Fletcher Hotels allemaal gelegen in Brabant. Voorafgaand aan je verblijf maak je de keuze of je wilt fietsen of wandelen, en in welk hotel jij jouw route wenst te starten. De routes zijn zo samengesteld dat ze je langs langs alle mooie plekjes en bezienswaardigheden leiden die Brabant te bieden heeft. Je fietst bijvoorbeeld door Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, het historische centrum van 's-Hertogenbosch en het prachtige vestingstadje Oud Heusden. Ook aan een lunch of lekker kopje koffie tijdens de reis is gedacht, in de routefolders worden hier namelijk diverse tips voor gegeven.

5-daagse fietsvakantie
Moeilijkheidsgraad
Afstand totaal: 175 km
Type fietsvakantie
Individuele fietsvakantie, Van hotel naar hotel Halfpension
Omgeving
Nederland, historische plekken, van dorp naar dorp, natuur
Vervoer
Eigen vervoer
€ 275,- Vanafprijs p.p.
5 dagen
Data & Prijzen 
Georganiseerd door Fletcher Hotels

Programma van dag tot dag

Eenmaal aangekomen in het volgende hotel staat je bagage al op je te wachten, deze wordt namelijk voor je vervoerd! Check in bij de receptie, settel je in jouw comfortabele hotelkamer en ga heerlijk dineren in de sfeervolle restaurants waar jouw 3-gangen diner elke dag weer voor je wordt bereid.

Een slecht richtingsgevoel? Dat is echt geen probleem! De fiets- en wandelroutes hebben wij namelijk al helemaal voor je uitgestippeld. Zo hoef jij je alleen maar te richten op het prachtige landschap, de historische panden en alle andere bezienswaardigheden die je onderweg tegen gaat komen. Zoals bijvoorbeeld de Sint Jans Kathedraal, het gezellige centrum van Oisterwijk en de Loonse en Drunense Duinen, misschien spot je hier nog wel een paar dieren! In onze folders vind je de leukste tips en bezienswaardigheden voor tijdens je reis. De fietsroute die je gaat afleggen is ongeveer 44 km per dag, en de wandelroute is tussen de 16 en 26 km per dag.

Waar geniet je van?

  • 4 x overnachting
  • 4 x uitgebreid ontbijt
  • 4 x heerlijk 3-gangen Fletcher’s Keuzemenu
  • Dagelijks bagagevervoer naar het volgende Fletcher hotel
  • Door de ANWB speciaal samengestelde routes met leuke highlights voor onderweg
  • Gratis parkeren bij het starthotel naar keuze

Wil je graag een e-bike huren? Dat kan ook! Je kunt hem bijboeken tijdens het maken van je reservering of via de receptie van het hotel waar jij jouw route start. Uiteraard kun je ook je eigen fiets meenemen.

Lees meer

Reserveren

5-daagse fietsreis door betoverend Brabant

€ 275,- Vanafprijs p.p.

Bekijk de vertrekdata van deze reis en lees alle details over de route, de bezienswaardigheden en de hotels.

Boek deze reis  

Drunese duinen
Georganiseerd door