Fietsvakantie door het prachtige Gooi - 4 dagen

4-daags Klavertje Vier Fiets of Wandel Arrangement Het Gooi

Het Klavertje Vier Arrangement is een 4-daags Fiets of Wandel Arrangement waarbij je van hotel naar hotel wandelt of fietst, je overnacht hierbij in 3 verschillende Fletcher hotels allemaal gelegen nabij het beroemde Gooiland. Voorafgaand aan je verblijf maak je de keuze of je wilt fietsen of wandelen en in welk hotel jij jouw route wenst te starten. 

4-daagse fietsvakantie
Moeilijkheidsgraad
Afstand totaal: 160 km
Type fietsvakantie
Individuele fietsvakantie, Van hotel naar hotel Halfpension
Omgeving
Nederland, historische plekken, van dorp naar dorp
Vervoer
Eigen vervoer
€ 275,- Vanafprijs p.p.
4 dagen
Data & Prijzen 
Georganiseerd door Fletcher Hotels

Programma van dag tot dag

Het Klavertje Vier Arrangement is een 4-daags Fiets of Wandel Arrangement waarbij je van hotel naar hotel wandelt of fietst, je overnacht hierbij in 3 verschillende Fletcher hotels allemaal gelegen nabij het beroemde Gooiland. Voorafgaand aan je verblijf maak je de keuze of je wilt fietsen of wandelen en in welk hotel jij jouw route wenst te starten. Tijdens de prachtige routes fiets of wandel je door de prachtige natuur die het Gooi te bieden heeft en kom je onderweg verschillende bijzondere bezienswaardigheden tegen. Daarnaast kan je natuurlijk ook een korte stop maken in een van de villa wijken of kan je lekker winkelen in Bussum. Aan een lunch of lekker kopje koffie tijdens de reis is ook gedacht, in de routefolders worden hier namelijk diverse tips voor gegeven.

Eenmaal terug aangekomen in het volgende hotel staat je bagage al weer op je te wachten, deze wordt namelijk voor je vervoerd! Check in bij de receptie en ga heerlijk dineren in de sfeervolle restaurants waarbij jouw 3-gangen diner elke dag weer voor je wordt bereid. Ook mag er tijdens het verblijf gebruik worden gemaakt van alle faciliteiten die de deelnemende hotels te bieden hebben.

Een slecht routegevoel? Wees niet bang! De fiets- en wandelroutes hebben wij namelijk al helemaal voor je uitgestippeld! Zo hoef jij alleen maar te genieten van de omgeving met mooie plassen, bossen en alle andere bezienswaardigheden die je onderweg tegen gaat komen. In onze folders vind je dan ook de leukste tips en bezienswaardigheden voor tijdens je reis! De fietsroute die je gaat afleggen is maximaal 49 km lang en de wandelroute is maximaal 25 km lang, waarbij de mogelijkheid bestaat om een deel van de route met de bus te doen.

Waar geniet je van?

  • 3 x overnachting in 3 Fletcher hotels
  • 3 x uitgebreid ontbijt
  • 3 x heerlijk 3-gangen Fletcher’s Keuzemenu
  • Dagelijks bagagevervoer naar het volgende Fletcher hotel
  • Door de ANWB speciaal samengestelde routes met leuke highlights voor onderweg
  • Gratis parkeren bij het starthotel naar keuze

Wil je graag een e-bike huren? Dat kan ook! Je kunt hem bijboeken tijdens het maken van je reservering of via de receptie van het hotel waar jij jouw route start. Uiteraard kun je ook je eigen fiets meenemen.

Lees meer

Reserveren

4-daagse fietsreis door het prachtige Gooi

€ 275,- Vanafprijs p.p.

Bekijk de vertrekdata van deze reis en lees alle details over de route, de bezienswaardigheden en de hotels.

Boek deze reis  

Haven in Dok
Georganiseerd door