Fietsvakantie Valkenburg - Hampshire Hotel Voncken Valkenburg - 3 dagen

Ontdek de veelzijdige natuur in de omgeving van Valkenburg op de fiets! Met comfortabel verblijf in het viersterren Hampshire Hotel - Voncken Valkenburg.

3-daagse fietsvakantie
Moeilijkheidsgraad
Afstand totaal: 120 km
Type fietsvakantie
Individuele fietsvakantie, Standplaats fietsvakantie
Omgeving
Nederland, historische plekken, natuur
Vervoer
Eigen vervoer
€ 162,- Vanafprijs p.p.
3 dagen
Bekijk prijzen
aangeboden door ANWB

Programma van dag tot dag

De fiets is het ideale vervoersmiddel om het zuiden van Limburg te verkennen.

Trotseer het heuvelachtige landschap en na een actief dagje is het heerlijk ontspannen in het sfeervolle centrum van Valkenburg. Dit mergelstadje aan de Geul is bij fietsliefhebbers natuurlijk bekend van de Amstel Gold Race en de Cauberg.

De Mergellandroute slingert dwars door het Zuid-Limburgse heuvelland. De zuidelijke lus van circa 64 kilometer leent zich prima voor een of twee fijne dagen op de fiets. Hoogtepunten: het Drielandenpunt, statige kastelen, vakwerkhuizen en natuurlijk de mooie uitzichten! Klik hier voor meer informatie over de Mergellandfietsroute,

Ook de steden Maastricht, Luik en Keulen liggen binnen handbereik!

Je verblijft in…
Je bent drie dagen te gast in het sfeervolle viersterren Hampshire Hotel – Voncken Valkenburg, gelegen aan de rand van het centrum van Valkenburg aan de voet van de ruïnes van kasteel Valkenburg. Het boetiekhotel heeft gezellige salons, een uitstekend restaurant met uitgebreide wijnkaart, een sfeervolle bar, een fijn (verwarmd) terras en gratis wifi.

De modern ingerichte kamers zijn voorzien van een tv, minibar, bureau en badkamer. Een heerlijke uitvalsbasis voor mooie fietsroutes door het Limburgse heuvellandschap.

Reserveren

Bekijk de vertrekdata, prijzen en alle reisdetails van deze fietsvakantie.

Boek nu
Aangeboden door: