Fietsvakantie Utrechtse Heuvelrug - 3 dagen

Hotel Oud London? That’s the place for me! Maak uitgebreide fietstochten midden in het groen van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, bezoek historische steden als Utrecht en Amersfoort en geniet van de vele hotelfaciliteiten, zoals de wellness en het uitstekende restaurant.

3-daagse fietsvakantie
Moeilijkheidsgraad
Type fietsvakantie
Individuele fietsvakantie, Standplaats fietsvakantie Halfpension
Omgeving
Nederland, historische plekken, natuur
Vervoer
Eigen vervoer
€ 148,- Vanafprijs p.p.
3 dagen
Bekijk prijzen
aangeboden door ANWB

Programma van dag tot dag

Jouw reis
De Utrechtse Heuvelrug is een oase van rust, natuur en cultuur. 

De zandverstuivingen, heidevelden, lommerrijke landgoederen en gevarieerde bos- en heuvellandschappen vloeien naadloos in elkaar over en bieden naast ontspanning en cultuur ook volop uitdaging. 

Spot een ijsvogel tijdens een wandeling door het beschermde natuurgebied, maak een tussenstop bij Paleis Soestdijk en het minder bekende Kasteel Amerongen en beklim de Pyramide van Austerlitz, het hoogste punt in het natuurgebied. 

Stadse gezelligheid vind je in het dichtbij gelegen Utrecht met haar sfeervolle grachten en gevarieerde winkel- en cultuuraanbod. En wat te denken van Amersfoort? Met zijn fraai bewaarde binnenstad mag de 'Keistad' tot de mooiste steden van Nederland worden gerekend. Amersfoort telt zelfs meer dan vierhonderd rijksmonumenten, waaronder pareltjes als de Koppelpoort.

Terug in het hotel kom je even lekker bij en doe je nieuwe energie op, of dat nu is bij het knisperende haardvuur, in de gezellige brasserie, het binnenzwembad of de sauna en stoomcabine. 

Je verblijft in…
Hotel Restaurant Oud London in Zeist ligt centraal op een prachtige locatie in Nederland, de Utrechtse Heuvelrug. In het hotel komen de begrippen gastvrijheid, vakmanschap en traditie samen. Maak prachtige wandelingen door de naastgelegen bossen. ‘s Avonds kom je echt thuis in het hotel, waar je geniet van een heerlijke keuken, uitstekende wellnessfaciliteiten en een gezellige bar.

Je verblijft op basis van logies en ontbijt. 

Reserveren

Bekijk de vertrekdata, prijzen en alle reisdetails van deze fietsvakantie.

Boek nu
Aangeboden door: