Fietsvakantie over de Veluwe-Zuid - 5 dagen

5-daags Klavertje Vier Fiets of Wandel Arrangement Veluwe-Zuid

Het Klavertje Vier Arrangement is een 5-daags Fiets of Wandel Arrangement waarbij je van hotel naar hotel wandelt of fietst, je overnacht hierbij in 4 verschillende luxe Fletcher hotels allemaal gelegen op de Veluwe. Voorafgaand aan je verblijf maak je de keuze of je wilt fietsen of wandelen, en in welk hotel jij jouw route wenst te starten. Tijdens de prachtige routes fiets of wandel je door de Veluwe en omgeving. De routes zijn zo samengesteld dat ze je langs alle mooie plekjes en bezienswaardigheden leiden die de Veluwe en omgeving te bieden hebben. Je fietst bijvoorbeeld langs De Neder-Rijn en natuurgebied De Blauwe Kamer, dit is echt een paradijs voor vogelliefhebbers. Ook aan een lunch of lekker kopje koffie tijdens de reis is gedacht, in de routefolders worden hier namelijk diverse tips voor gegeven.

5-daagse fietsvakantie
Moeilijkheidsgraad
Afstand totaal: 175 km
Type fietsvakantie
Individuele fietsvakantie, Van hotel naar hotel Halfpension
Omgeving
Nederland, Veluwe natuur
Vervoer
Eigen vervoer
€ 275,- Vanafprijs p.p.
5 dagen
Data & Prijzen 
Georganiseerd door Fletcher Hotels

Programma van dag tot dag

Na een heerlijke dag fietsen of wandelen over de Veluwe kom je aan in het volgende hotel uit de route. Parkeer je fiets of trek je wandelschoenen uit, want het is nu tijd voor ontspanning! Elke avond geniet je van een heerlijk 3-gangen diner in de sfeervolle restaurants van de gastvrije hotels. Wij vervoeren de bagage voor jou, dus daar hoef jij je geen zorgen over te maken.

Moeite met het uitstippelen van de route? Dat is geen probleem, wij hebben namelijk alle fiets- en wandelroutes al voor je klaar liggen! Tijdens het fietsen of wandelen van de route kom je langs de allerleukste en interessantste plekjes op de Veluwe. Zo kom je bijvoorbeeld langs het mooie Kasteel Doowerth, De Blauwe Kamer, Airborne at the Bridge en verschillende mooie landgoederen. Onderweg geniet je van de bezienswaardigheden, de prachtige natuur en spot je misschien nog wel een hert, zwijn of een vos. In onze folders vind je de leukste tips en bezienswaardigheden voor tijdens de route naar het volgende hotel! De fietsroute die je dagelijks gaat afleggen is gemiddeld 46 kilometer en de wandelroutes zijn gemiddeld 17 kilometer lang.

Waar geniet je van?

  • 4 x overnachting
  • 4 x uitgebreid ontbijt
  • 4 x heerlijk 3-gangen Fletcher’s Keuzemenu
  • Dagelijks bagagevervoer naar het volgende Fletcher hotel
  • Door de ANWB speciaal samengestelde routes met leuke highlights voor onderweg
  • Gratis parkeren bij het starthotel naar keuze

Wil je graag een e-bike huren? Dat kan ook! Je kunt hem bijboeken tijdens het maken van je reservering of via de receptie van het hotel waar jij jouw route start. Uiteraard kun je ook je eigen fiets meenemen.

Lees meer

Reserveren

5-daagse fietsreis over de Veluwe-Zuid

€ 275,- Vanafprijs p.p.

Bekijk de vertrekdata van deze reis en lees alle details over de route, de bezienswaardigheden en de hotels.

Boek deze reis  

veluwe veld
Georganiseerd door