Fietsvakantie Veluwe in de winter - 4 dagen

Klavertje Vier Arrangement Veluwe Zuid Winter 5 dagen

Nationaal Park De Hoge Veluwe bezoeken in de winter? Jazeker, een absolute aanrader! De koude, donkere dagen geven de uitgestrekte heidevelden en dichte bossen in de wintermaanden een betoverende sfeer. Wellicht heeft u wel eens foto’s gezien van de prachtige, paarse heidevelden in de late zomermaanden, maar wist u ook al dat de Veluwe in de wintermaanden langzaam wordt bedekt door een mysterieuze, rode gloed? Dit wordt veroorzaakt door de wilde gagel, een struik die groeit op natte heidevelden. Met andere woorden: hoe meer regen de herfst heeft gezien, des te roder de Veluwe zal kleuren. En, hoe verder de winter vordert, hoe intenser de kleur wordt. Deze magie wilt u écht een keer zien!

4-daagse fietsvakantie
Moeilijkheidsgraad
Afstand totaal: 160 km
Type fietsvakantie
Individuele fietsvakantie, Van hotel naar hotel Halfpension
Omgeving
Nederland, Veluwe natuur
Vervoer
Eigen vervoer
€ 275,- Vanafprijs p.p.
4 dagen
Data & Prijzen 
Georganiseerd door Fletcher Hotels

Programma van dag tot dag

Met honderden kilometers aan fiets- en wandelpaden is Nationaal Park De Hoge Veluwe ook in de winter een walhalla voor natuurliefhebbers. Speciaal voor het koude (en soms natte) weer in deze maanden zijn er kortere fiets- en wandelroutes samengesteld door de ANWB. Wilt u tijdens uw route even opwarmen van de winterse kou? In de routefolders vindt u verschillende tips voor een uitgebreide lunch of een heerlijke, warme kop koffie. Eenmaal aangekomen in het volgende hotel staat uw bagage al op u te wachten, het bagagevervoer is namelijk voor u geregeld. Check in bij de receptie, settel in uw comfortabele hotelkamer en schuif ’s avonds aan voor een heerlijk diner in het sfeervolle restaurant.

Tijdens het Klavertje Vier Arrangement Veluwe Zuid Winter fietst of wandelt u door uitgestrekte heidevelden, trotseert u glooiende landschappen en wordt u betoverd door imposante kastelen en eeuwenoude landgoederen met een rijke historie. Speciaal voor de wintereditie van dit Klavertje Vier Wandel- of Fietsarrangement heeft de ANWB nieuwe routes uitgestippeld, de fietsroutes zijn ongeveer 20 kilometer lang en de wandelroutes zijn ongeveer 8 kilometer lang. Ze leiden u langs de bekende landgoederen Mariëndaal, Warnsborn en Duno, met wat geluk is alles bedekt onder een laag sneeuw! Onderweg kunt u uw fiets- of wandelroute geheel naar eigen wens verlengen of juist verkorten. Zo stelt u geheel uw eigen ontdekkingstocht samen. Maar, u kunt uiteraard ook de uitgestippelde route volgen. Eén ding is zeker: u kunt onbezorgd en volop genieten tijdens deze fiets- of wandeltocht!

Waar gaat u van genieten?

  • 4 x overnachting in 4 Fletcher hotels
  • 4 x uitgebreid ontbijt
  • 4 x heerlijk 3-gangen Fletcher’s Keuzemenu
  • Dagelijks bagagevervoer naar het volgende Fletcher hotel
  • Door de ANWB speciaal samengestelde routes met leuke highlights voor onderweg
  • Gratis parkeren bij het starthotel naar keuze


Wilt u graag een e-bike huren? Geen probleem! U kunt er een bijboeken tijdens het maken van uw reservering, of bij de receptie van het hotel waar u uw route start.

Lees meer

Reserveren

4-daagse fietsreis Veluwe in de winter

€ 275,- Vanafprijs p.p.

Bekijk de vertrekdata van deze reis en lees alle details over de route, de bezienswaardigheden en de hotels.

Boek deze reis  

Veluwe met sneeuw
Georganiseerd door