Fietsvakantie langs de Zeeuwse kust - 4 dagen

4-daags Klavertje Vier Fiets of Wandel Arrangement Zeeland

Met het 4-daagse Klavertje Vier Arrangement Zeeland fiets of wandel je van hotel naar hotel, je overnacht hierbij in 3 verschillende gastvrije Fletcher hotels allemaal gelegen op een heerlijke plek in de provincie Zeeland. Kijk je ogen uit bij forse dijken, eindeloze bossen en pittoreske dorpjes. Dat is nog lang niet alles, want je komt tijdens de routes ook langs diverse bijzondere bezienswaardigheden. Toe aan een lunch of een lekker drankje om even bij te komen? In de routefolders worden hier verschillende tips voor gegeven.

4-daagse fietsvakantie
Moeilijkheidsgraad
Afstand totaal: 160 km
Type fietsvakantie
Individuele fietsvakantie, Van hotel naar hotel Halfpension
Omgeving
Nederland, Zeeland kust, van dorp naar dorp, natuur
Vervoer
Eigen vervoer
€ 287,- Vanafprijs p.p.
4 dagen
Data & Prijzen 
Georganiseerd door Fletcher Hotels

Programma van dag tot dag

Eenmaal aangekomen in het volgende hotel staat je bagage al op je te wachten, deze wordt namelijk voor je vervoerd! Check in bij de receptie, settel je in jouw comfortabele hotelkamer en ga heerlijk dineren in de sfeervolle restaurants waar jouw 3-gangen diner elke dag weer voor je wordt bereid. Uiteraard mag er tijdens het verblijf ook gebruik worden gemaakt van alle fijne faciliteiten die de deelnemende hotels te bieden hebben. (Let op! De faciliteiten verschillen per hotel).

Een slecht richtingsgevoel? Dat is echt geen probleem! De fiets- en wandelroutes hebben wij namelijk al helemaal voor je uitgestippeld. Zo hoef jij alleen maar te genieten van de omgeving met prachtige bossen, dorpjes, vlaktes en alle andere bezienswaardigheden die je onderweg tegen gaat komen. Zoals bijvoorbeeld het beklimmen van de caissons, het spotten van zeehondjes en het bewonderen van authentieke kastelen! In onze folders vind je dan ook de leukste tips en bezienswaardigheden voor tijdens je reis! De fietsroute die je gaat afleggen is ongeveer 25 km per dag en de wandelroute is ongeveer 8 km per dag.

Waar geniet je van?

  • 3 x overnachting in 3 Fletcher hotels
  • 3 x uitgebreid ontbijt
  • 3 x heerlijk 3-gangen Fletcher’s Keuzemenu
  • Dagelijkse bagagevervoer naar het volgende Fletcher Hotel
  • Door de ANWB speciaal samengestelde routes met leuke highlights voor onderweg
  • Gratis parkeren bij het starthotel naar keuze
     

Wil je graag een e-bike huren? Dat kan ook! Je kunt deze bijboeken tijdens het maken van je reservering of via de receptie van het hotel waar jij jouw route start. Uiteraard kun je ook je eigen fiets meenemen.

Lees meer

Reserveren

4-daagse fietsreis langs de Zeeuwse kust

€ 287,- Vanafprijs p.p.

Bekijk de vertrekdata van deze reis en lees alle details over de route, de bezienswaardigheden en de hotels.

Boek deze reis  

duinen
Georganiseerd door